Hlavní obsah

Páteční ráno!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Probuzení je v pátek vždy veselejší

Sára se Světu sice diví, ale je ráda , že ho stále chce objevovat!

Článek

Sára pátky vnímá jako všichni i když by raději dny vnímala jinak!

Pro lidičky do 30, je pátek pouze příležitostí jít ven a rozpustit všudypřítomný psycho stres. Pro Sáru je to nákup a další povinnosti, nicméně se přesvědčila , že ne všichni to mají uhlazené a jasné . To co ona si vybírá za brigády, tam se dříve ani nekoukla. Konečně by chtěla partnerský život, ale má na něj vůbec čas??

Ženy v jejím věku, už by měli jen snít a dohlížet na své zrající muže. Většinou je opak pravdou a když to tak trochu je ,je tam ve vztazích spíše už jen prázdno a nepochopení. To ona nechce, dopracovat se k prázdnu.

Ovšem jít si udělat řidičák na autobus. Krásná žena co jí střídala na stánku vysportovaná s evidentní praktičností jí sdělila plán, řidička autobusu a zasněná Sára prostě jen kouká.

Tak já ti nevím Bohumile!! … její povídání se samasebou, jede jí v hlavě úplný guláš. Uf pak si přečetla článek, co minuta to násilí v Londýně a případný Eurovíkend jí rázem napadlo přehodnotit!

No nic ještě nákup s mamčou a hodit ji energeticky nahoru a samozřejmě si dát detox ideálně od všeho. Nicméně v neděli vzala brigádičku tak co už :).

V úterý má terapeutický den a její plány se nemění, být tu a tady šťastná a nespokojenost klidně vykřičet, nic v sobě nedusit a lidi nenapravit ,ale dooooladit jak říkává !!!

Je pátek její miláček , tedy už téměř dospělý syn co nechce dospět a její kocour no a trochu té lásky a vlastně jí krom úžasné výše konta nic nechybí!

Jako vždy optimismus si nechá pro srdéčko a pro mozek kritický realismus.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám