Hlavní obsah

Pocity Sáry jsou jako pocity skály ve vlnách!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Sára a moře!

Sára se probudila do deště a její pocity jsou jako pocity skály ve vlnách

Článek

Sára se probudila do deště a její pocity, jsou jako pocity skály ve vlnách!

Nejen to, že stále prší ,ale pocity , že snad ona, je jediným pevným bodem v moři chaosu ji lehce rozhodilo.

Nejlepší kamarádka ji s pocitem tajnosti řekla, že momentálně, jí dcera co se měla vdávat randí se slečnou. To Sáru nijak nepřekvapuje, protože byla Ema ,tak naštvaná na poslední vztah , že být s holkou i když jsi na kluky a víš to, je prostě úleva a balzám. Sama si to pamatuje dobře , jak si říkala , že bude s holkou , že jí aspoň někdo rozumí. Chyba lávky , protože bohužel příroda ví co dělá.

Sára nyní řeší spíše nespolehlivost chlapů ve všech oblastech. Každý jí jen nasliboval kontakty a možnosti a naopak nabízí reálně jen tlachy. Už jí to nebaví i dovolenou musí prostě domluvit asi s nějakou normální společností což bude , jak to tak vypadá, opět holčičí . Ach jo!!

Proč co komu udělala??Ne , že by jí to až tak vadilo ,ale fajn chlap s kreativitou , srdcem a mozkem ,opravdovou empatií by bodl jo , ale to by zase byla ženská ach jo.

Takže co Sára nevymyslí a neuskuteční nebude .. Proč!!!!

Dnes si snad zapálí ,protože prostě může , hlavně má dost planých slibů a organizační neschopnosti, rádoby nápadníků. To nechceš. Chtěla poznávačku, Maroko rychlý pobyt v Alicante, ne zase nic prostě zero nic. No musí přemýšlet o něčem jiném.

Respektive, přemluví některou kamarádku jako vždy.

Proč to tak Sára má , protože prostě je schopná žena. Dopije kávu a nechá tyto úvahy o schopných mužích být.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám