Hlavní obsah

Podzimní čarování a příprava na rok Draka!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Draci se nakonec i u nás, tak nějak, stále mají k světu!

Sára miluje podzim a jeho čas, kdy vše ukazuje pravou tvář!

Článek

Sára si s draky samozřejmě pojí s dětstvím!

Vždycky milovala pohádky a draky měla ráda, jak v pohádkách , tak ty létající na provázku, především ty hodné z pohádek miluje. Příští rok Drak a jeho živel dřevo, síla země, jí nijak neděsí. Podzim přinesl setkávání a dny plynuly tak rychle. Umění i čas strávený opravdovou tvorbou, terapiemi i hezkým časem ve dvou, by letošní rok opravdu ohodnotila jedničkou. Ne, že by si nechala romantiku vlézt pod kůži, ale třeba i ano. Vlastně dnes může říci, že se tento rok jevil nic moc, ale opak byl pravdou. Ne vůbec na venek nezbohatla a nestala se ani slavnou, ani rentiérkou, ale uvnitř rozhodně ano.

Sára si hýčká dlouhodobá přátelství, ale rozhodně se na…ne náhody, vždy dívá, jako na příležitosti a pokud se něco daří? Ano, není to dílo okamžiku ,ale práce mnoha let.

Období strachu a různorodých informací už bere jako kolorit, který je za plotem a nenechá si ho do svého života vejít. Pouze ho pozoruje a k věcem, které může ovlivnit ona sama, je aktivní, to je její úkol! K těm co se týkají karmy druhých, ty nechává plynout jako pozadí.

Není lhostejná, ani nemá povahu psychopata, ale také není ve frekvenci, kterou si sama nevybrala.

Podívala se z okna a za ním je nádherný opravdu čarovný podzim. Pomyslela si …ano čarokrásný.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám