Hlavní obsah

Pondělí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Káva

Sára si pondělí psychicky rozdělí!

Článek

Sára si pondělí vždy naplánuje jen jednu věc a to až odpoledne, tím se daří ho mít ráda!!

Jasné včerejší meditace, kdy z Břeclavi otáčela kvůli zavřené dálnici až v Kutech, byla vtipná. Lužní lesy a prázdno na hranicích, žádné benzinky no ano Slovensko. A hlavně neděle bez kamionů.

I ona občas chce ať ji někdo hýčká takže proč nekuknout, jak to dělá někdo jiný a ano stejné postupy. Přemýšlí o místě na řízené meditace , léto nabízí ZŠ tělocvična a udělat z toho tradici ,to zase chce jiné místečko, komornější . Určitě to chce vše trochu propojit jednotlivce i skupinky.

Nejvíc je , že se zdá být duben opravdu náročný a dlouhý a přitom klepe už téměř léto . No nedá se nic dělat na lince lidé řeší opravdu srr.. ,takže co je jeden přejetý výjezd.

Jak se tak během dopoledne , které má před konzultacemi volnější dozvídá. Byl víkend plodný na události. Vysoká Monka Klub turistů a jiní zase jiné věci.

S teplem se odhazují, bundy, strachy i zábrany komu to vydrží je zase druhá věc.

Jde si uvařit kávu, dokončí plány a jede do studia na konzulatci, tentokrát takové milé téma seberozvoje.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám