Hlavní obsah

Pondělí a k tomu opět zamračeno to tedy ne!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Siska

Ranní rutina a kávička to Sáru vždy nakopne!

Sára a její peripetie pondělní!

Článek

Ahoj Sáro, a jde se na to pondělí!

Ano, musí zavolat na vyšetření pro syna a slíbila i jiné službičky. Víkend proběhl v duchu pohoda není náhoda tedy , nenecháme se rušit , když si někdo vzpomene až po 16 v neděli , že se nudí.

Časový posun ji opět vykolejil není zrovna ten organizovaný typ , tak ji zachránil mobil, mechanické hodiny opravdu ne! Málem propásla i cvičení i lekci angličtiny . Kocurik se zdál , že zlobí až později a má víkend. Sára ,ale pochopila až později , že on je ok ,ale ona ne.

Tak to , že svět je v chaosku si zase přečetla , tam není nic nového , to , že vztahy okolo jsou nyní jak uragány, ví.! No a , že 60 jsou dnes nikoli senioři ,ale teprve dostávají babičkovské a dědečkovské nálepky, teprve na ně doléhají problémy 88 rodičů !! Sociologicky se sandwichová generace posunula o 10 let a to je náročné! Sama si dříve myslela a viděla to u lidí okolo 45 v plné síle a nyní teprve rodí a zakládají rodiny !!! Bude to opravdu časem mazec! Populace skutečně zraje posunují se role jinam a je to stále náročnější na čas a energii. Je pravdou , že 60 když kouká okolo sebe jsou jako dříve 48. Vlastně by ji to mělo těšit.

Sára zaklapla deník a jde obvolat to co musí! On-line !

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám