Hlavní obsah

Předjaří a city.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: PickPic

Předjaří a hermetika

Od teplejších dní a konce topné sezony ,k receptům na hubnutí!

Článek

Sára už to zase vidí, od hubnutí a jarních výzdob hlavní téma v rybě / emoce a tendence lpění !

Ano tyto jemné jarní náznaky a naivita je vždy začátkem března tématem, je vždy tak kouzelná, nikdo neumí být sám , vše se zabalí naivitou a pak dopadne vždy tvrdě dubnová realita do jarního rozněžnění. Letos kocourek Neoušek už odpočívá , duchovně roste a na nové zvířátko se Sára možná bude cítit, až tak za rok. Healy, biorezonanční technologie komunikace si přečte kdykoli, cokoli, a její napojení na duši, co kdy bylo živé se vždy dá přečíst. Sára vidí, jak si Neo v jiné frekvenci bez těla už pořešil po kastraci rodičovství, jak nás duše v naší tělesnosti a hmotě totálně ignoruje a tak její hermeticko -duchovní znalosti, samozřejmě drží nadhled. Sára děkuje , že tu s námi kdy byl i v té podobě šedého klubíčka. Jen to srdce, to by tak prospěchářsky rádo i tu hmotnou podobu. Stejně si s ním povídá. Nicméně musí si hlavně ujasnit, jak předávat dál informace. Jistě, že ví , že někteří se k nim nikdy nemůžou dostat a z pozice svého zaseknutí čistě v hmotě to teoreticky u nich je marné. Ale, tak pěkné by to bylo, zachránit svět. Otevřít oči masám, aby i ti co ignorují jemnohmotnější svět, začali vidět tu barevnost, aby ti co truchlí a vytvářejí negativní emocionální odezvy na naprosto nepodstatné věci , občas dostali kouzelné brýle.

Velikonoce pak otevřou , jako každý rok, portál, větší víru v dobro. Zda to bude stačit k přepsání iluze uvidíme. Každý rok trochu poodhalí Velikonoce oponu. Ale ano, planeta je mocná , čas, prostor a energie jsou propojeny a energie dobra ještě více . Jen se na ně napojit a zkusit časy a prostory spíše spojit než vymezit.

Ale ano, nedá se vše úplně vysvětlit a předat , někdy je potřeba počkat na ty co se ptají .

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám