Hlavní obsah
Seberozvoj

Pátek a 10 no to nebude jen tak!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Sára ví, že jaro přichází, ale pátek to ještě nebude!

Kdo si počká ten se dočká!

Článek

Už, je pátek Sáro!

No ano, samozřejmě, že ví, že je pátek, stále se jí ještě z agentury neozvali a taky se 3 klienti omluvili , že jsou nemocní. No co už, udělá příští týden Den otevřených dveří, pořeší práci na on-linu a sežene si ještě něco. Všichni buď nestíhají, nebo žvanec upřednostní před sebou to ona moc dobře ví. Pravidelně nic, jen když jim hoří koudel u , to ji najdou i v hrobě.. Je v tom ekonomika!

Udělá si pořádný procházkový okruh. Zprávy podstatné ,tak nějak ví, ostatní vcelku nemusí, což jí zajišťuje nadhled a včasné vyhazování nepodstatného. Tedy udržení si zdraví.

No včerejší obídek se povedl. Opravdu krásné místo i velmi milá společnost. To, že jarní očista musí být důkladná Sára ví. Nejen skříně, ale i vše okolo. Na toto bude mistr duben , ten podle její Aether, bude jeden velký třesk. No, tak si musí svoji svobodu a klid nyní užít ,ano je pátek , takže chce to žít.

Klid povinnosti typu, nákup a jiné, se tak nějak rozpustí v prostoru. Jasné, že budou lidi zas všude, to ona ví. V týdnu je mnohem lepší cokoli udělat, pokud člověk může, jinak se o víkendu potkáme, vždy se všemi, od bazénu po, ale les je jistota , tam v tuto dobu bude sama.

Ano Sáro, nepouštěj si do hlavy ani do srdce nic co tam nepatří, zatím je tam krásné místo.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám