Hlavní obsah

Ránní kávu v klidu Sára miluje, ale.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Jak nás pokropí voda , je potřeba se usušit a jít dál.

Sára a její marketingové peripetie skončily, prostor na poradenství se musí vytunit!!

Článek

Krásný den, pomyslela si Sára ,ale ví, že musí dát snům reálný základ.

Sára musí chodit více procházky, to si předsevzala. Kvůli tomu , přece bydlí na okraji města. Na on-line poradenskou linku se připojí po 9 a synátor??? už po té co spořádal 4 tousty je někde, že by stále student už ani neví . Kdy se uvidíme asi až pozdě večer mami. Už na to ani nereaguje. Je dost samostatný díky bohu , na rozdíl od jeho otce, ale to je s tatínkem dlouhý jiný příběh.

V úterý než začnou opět terapie na staré adrese by chtěla prostor trochu energeticky vytunit! V sobotu se vrátí k arteterapii v umělecké kavárně Avatarka, tuhle činnost si naštěstí drží už dlouhá léta a doplňuje ji vizážistka Jaruška což se bez opravdových wau situací neobejde a , že jich už bylo. Brzy budou mít samé Rybičky narozeniny a to bude náročné, ona jako Panna je jejich pravým opakem, ale o to více ji to s nimi baví. Spolužačky ze střední už na Whats-apové skupině , také plánují , kde co. Sama dobře ví, že se nedá v dnešní době dělat jen jedna činnost, nejraději by s kamarádkou provozovala kavárnu u kartářky a kaučky, jenže to by se ona musela rozhoupat!!!

Sára si nalila další šálek , kávy a dojedla toust.

Některá tajemství si musí ,ale nechat pro sebe. Denis by ji nepochopil a svůj privátní život s osobním a pracovním kombinovat zatím nemůže.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám