Hlavní obsah

Ranní rozjímání se Sárou!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Sobota na knihu a nebo ne, jde se uklízet a návštěvkovat!

Sobota !

Článek

Ranní káva, deštivá sobota a resty!

Sára, musí dodělat snídani navštíví Obchodníka, on jindy nemůže . A ano co by neudělala v týdnu dodělá dnes, od žehlení po úklid skříní. Nicméně slíbila ještě dvě konzultace ,ale to až po obědě. Mamušce zavolá, zda už je na tom lépe a něco nepotřebuje.

No , že by to bylo o nějakém super výletkování to moc nevidí. Včera měla pocit, že se všichni točíme ve spirále času a občas nakoukneme dál a nebo blíž.

Nějaké ty filmečky co měla v plánu zkouknout se podařilo ,ale to jí dnes asi už připadá tak nějak s jarem ztráta času . Tím , že mohla s Denisem včera promluvit si udělala větší představu, jak to bylo myšleno s tou reklamou. A jakou aktivitu by měla v tomto ohledu vyvinout. Nakonec je to stejně opět jen o Sáře. Vysoká Monka miluje tradice, tam je to jasné a jiné denní hovory?, tak moc asi není o čem přemýšlet. Jo vlastně ji zavolali z recepce hotýlku 110- 130 na hodinu brigošku na DPP. Tak tam zdvořile samozřejmě odmítla. Tím , že i přátelé řeší mrrr skoro stále nějaké, je to nyní o tom vydržet. Její zlatíčko Aetherka jí ale předpovídala od dubna změnu , tak se nechá překvapit. Respektive jde odpovědět na 3 e maily a překvapení podpořit. Ta spolupráce se sama nevymyslí !!

Nic žádné lelkování a musí dovést obrázky co malé Monce slíbila.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám