Hlavní obsah

Říjen nejen o burčáku a houbách

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Zpomalit je nutností!!

Říjen je měsíc vah a je třeba zvolnit!

Článek

Říjen není září!

Září je za námi Hurá! Sára jako vždy svoje narozeniny přešla, na začátku školního roku je to klasika a říjen už přináší spíše témata zvolnit a nebo čas naplnit uměním a společenskými aktivitami, jak to ostaně měsíc vah umí.

Září, dalo tempem a přírodními okolnostmi všem zabrat srovnalo vše do řádku a ukázalo na proplémy syrově. Říjen, bude ladit dusno do obláčku podzimních barev.

Září se nemýlí, naopak je tvrdě realistické a trocha iluze říjnového ukolébání bude třeba. Do modu od burčáku, k dobrému divadlu, až po nějaký ten příjemný wellness pobyt a ukidnění na bankovních účtech nás říjen určitě vtáhne .

Sára tomu říká po říjnu už jen Vánoce, tak nějak probíhá vnímání světa, ale každý si to může udělat po svém. Je ideální prostor něco se naučit popř si udělat rychlokurz čehkoli. To je období 15 říjen až 15 listopad.

Sára toho musí tolik naplánovat a toto období je na plány ideální . Brzké večery, ranní mrazíky, přezouvání a podzimní mlhy se brzy změní na pocitových 22 ve 16 odpolene prostě teď je dobře si změnit interiér a na období klidu se přichystat.Odvést, přivést, vyhodit. Zazimovat.

Sára zaklapla diář, vypadá to dobře schůzky naplánovány.

Vzít si botky do terénu a jde se ven. Sára má podzim ráda před 31 lety se jí narodila dcera. Zvedla telefon,aby jí jako každý rok popřála.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám