Hlavní obsah
Názory a úvahy

Rok se s rokem sešel, byl živý a další bude také takový!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Léto vždy nabíjí

Roční předsevzetí si raději necháme až na později!

Článek

Roční předsevzetí si Sára dává spíše v hlavě a ve svém diáři, tak úderem února!

Odezní lednové platby a vyčerpaná pokladnička, je ještě prostor odevzdat daně a hlavně už vždy ví, co se musí povést lépe. Nedělá si iluze o společenském napětí a stresu, ona svůj směr, ale nemění. Kaštánek se ukázal jako kavalír, ale ona má trochu jiné ambice rozhodně se chce věnovat /Novému projektu/ a tam musí mít tým a minimálně fungovat opravdu rychle. Její sen o životě u moře si Sára rozhodně nenechá vzít. Pracovat odkudkoli je sice sen, ale vyžaduje dost dovedností. Rozhodně to nepůjde takto a chce to pracovat v páru.

Prosinec prožila naštěstí v naprosté pohodě a to, že si věcí váží ještě více si Sára uvědomuje každý den. O hmotných darech to nebylo, dětičky už také spíše po své ose, ale to i jí dává prostor žít. A rozhodně ne upachtěně od vstanu a lehnu si, po vstanu a lehnu si! Jí se to sice naštěstí netýká ani otročina 12 ani něco podobného, ale sny má přece jen ještě jinde.

Různé svody tu sice jsou ,ale ty zatím Sára uspala. Rok draka se jí bude dařit ona to ví a musí toho využít.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám