Hlavní obsah

Sára a její peripetie!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Podzim je v plném proudu a Sára rekapituluje!

Sára se musí zamyslet !

Článek

Sára se zahleděla do deštivého dne a chce se jí rekapitulovat!

Narozeniny dcery její i syna se spíše přešli peněžními dary. Svět se točí rychleji a krutě a na povrch vylézají kostlivci. Ne , že by se akce vernisáže a semináře nedařili, to si stěžovat nemůže, ale svět je naruby. Přízeň mužů a jejich pravdomluvnost přímo kopírují počasí, jako na houpačce. No nic, Sára zná život a raději nic z toho nechce komentovat. Svoji práci na vyšších frekvencích bytí si nenechá průšvihy jiných nijak narušit. Ekonomický tlak, eliminuje tantra jogou a občasnou vzpruhou dobrého vína a rozhovory.

Za sebe je vlastně ráda, že se nenechá nikdy ošálit prvotními sliby a úplněk co pročišťuje informace, jí jen dodává odvahu. Ano, rekordně se všem, vše hroutí, ale tak to v době vodnářské prostě je! Rok Draka, otevře stavidla emocí a změn ještě více.

Sára to ví moc dobře a také ví, jak se na podzim vracejí tzv…medvědi do doupěte.. ,ti co jeli více paralelních pseudo jistot, to samozřejmě pocítí .

Jak by se krásně žilo, kdyby se zrcadlení cvičilo ve škole a lidé se učili o druhých přemýšlet jako o osůbkách , které mají city a jsou stejně dobří, jako oni sami.

Je podzim, mění se čas a nastává období , kdy se jen tak nic moc, za teplé a vlahé večery neschová. Období pravdy, kdo? co? proč a s kým.

Sára, má barvy podzimu i jeho odhalení vlastně moc ráda. Je to období vůní a tulení, pokud je ke komu a Sára svého prince kocoura Nea miluje. Období říjnových krás, vystřídá temnější listopad a masky, tak trochu ztratí lesk!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám