Hlavní obsah

Sára a její peripetie potřetí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Cestou necestou.

A jak to bylo dál??? se budeme dozvídat postupně.

Článek

Už konečně zase doma.

Práci on-line zvládá Sára ok ,ale nákupy a další malichernosti moc ne. Nicméně to považuje za osobní psychohygienu, chodit nakupovat , komunikovat a dělat klasiku i když se do toho musí ještě zabývat problémem sendvičové generace. Nechce se stát ani robotem ani magorem. Kdy to dělají ostatní netuší, ale mužský kolektiv na to má pravděpodobně drahé polovičky asi kromě Tpitele , ten už život vzdal dávno.

Po té co včera opět usnula téměř za pochodu a v neděli si ještě přidala cvičení je jasné, že se asi zbláznila. Ne naopak, musí obnovit návštěvy , obídky a všechna ta potkávání, ale kdy??

No máme tu několik možností , jak se s tím jak nezůstat na stará kolena sama popasovat. Znovu se narodit, no tak to jako nepůjde . Musíme pracovat s tím co máme. 3 dítka 2 dospělé a jedno ještě doma, nevydařené vztahy a mnohá dobrodružství. Ne teď už se přece dávno zklidnila. Při svém guru procesu už vlastně necítí zhola nic . Co s tím ??

Hluboce se nadechnout , podkasat si rukávy a jít do čehokoli. No to zase raději ne Uvidíme zaklapla laptop . Ten luxus válet se , když nikdo není doma a ona je sama, by jí, ale mohl časem chybět, ne přítel bude, to je plán.

Co udělá s dvěma pracemi a jak to skloubit s přáteli o tom nebude přemýšlet to se nějak udělá. Sára se právě přistihla, jak se usmívá.

Zobrazit přehledy a reklamy

To se mi líbí

Okomentovat

Sdílet

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám