Hlavní obsah

Sára a její středy!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Ráno má být dlouhé a tvůrčí.

Sára červen už nyní vidí jako smršť událostí!

Článek

Sára středy může, ale to, že je květen dlouhý a červen rychlý, věděla vždycky!

Před odletem na dovolenou bude jejich 10 dní opravdu finišem, co to bude mít positivního už se přetopálit nestihne, takže, první dny nic moc ,ale asi zase pohubne. Protože, už teď vidí , že co v květnu stálo najednou spěchá!!

No a to nemluví o tom, aby vše zorganizovala, jak má, musí opravdu zabrat. Agentura, jí najedenou potřebuje a úkoluje , když měla čas, tak se vše vleklo, jak nudle. Najednou se i všichni řemeslníci domluvili, klienti a vůbec vše najedenou . Sára, vynechá nepotřebné a soustředí se jen na to, co opravdu musí být. Fakturace, řemeslníci, od žaluzií po opravu brzd a samozřejmě to co jí živí. Vše ostatní neuteče! Respektive vůbec.

To, že nebude odpovídat vysavačům energie, bere jako samozřejmost .Nemůže každému říkat , kdy si má utřít nos. Je už roky na vše sama a opravdu už by potřebovala přítele nejen na konci svého ramene. Povídali , že mu hráli a lichotky o páté ráda, nechá někomu jinému. To jako s úsměvem pro okolní svět, její vnitřní svět i ten opravdový je náročný a potřebuje opravdovou fyzickou i psychickou oporu a hold opravdovost s praktickým dopadem není úplně k mání . Pohádky ráda pomine , protože to ona je schopna vypravěče opravdu vypoklonkovat raz dva, těch už má okolo sebe dost. Teď, potřebuje ty opravdové rytíře!!

Uvažovat nahlas by Sáře šlo, ale stejně hlavní je, zase se opřít o vnitřní sílu! Lev, tedy srpen bude pak zase lenost, takže trocha rychlého blížence hold se musí přežít.!!!

Sára dá kávičku a fičí . Její miláček kočičák, stejně potřebuje po nočním lítání vychrupkávat.!!

Tak a zase teplo a to je vlastně dobře zimy bylo dost.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám