Hlavní obsah

Sára a její úvahy!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Někdo už plánuje dovolenou , pro někoho se zítra ochladí a padají banky! Ach jo!

Sára přece ví, že je život nahoru dolů!

Článek

Sára se vzbudila a ví , že toho musí hodně dohnat!

JJ ano ví, že sauna byla milá společnost také, ale některé jiné věci co v okolí slyší prostě musí ignorovat. Svoji osobní fyzickou i psychickou očistu už používá léta, nechává pomyslně tyto věci stéct po ochraném plášti. Je přece etikoterapeut a  moc dobře ví , že emoce = nemoce !

Dvě podivné pracovní nabídky se vybarví zítra a pozítří. Trpitel se na agenturním výjezdu dobře baví ,ale po x letech , takže tam už to bylo víc než potřeba . No koukala fotky ,ale rozhodně chce pohodu a své výlety si plánovat sama . Tam nelituje!

Spíše to , že čas letí den za dnem a projekty je třeba plánovat ,ale potom znamená nikdy.

Proto třeba i prodej obrázků plánuje věcně, chceš, nechceš vyzvedni si! Tento týden chce opravdu věnovat přípravě,protože jak zná lidičky plánují Velikonoce spíš jako jedno velké jídlo a… no ostatní nebude komentovat. Tragické všudypřítomné scénáře také, včera to tedy vypadalo v sauně jinak PLNO!!

A randíčka vždyť je to vidět všude , takže svět ještě není tak špatný. Zapne se na on-line marketingovou linku a rozhodně dnes půjde cvičit !!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám