Hlavní obsah

Sára a léto ve městě!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Občas na deštík myslí!

Sára a léto ve městě.

Článek

Celý týden bez syna, bez vaření, povinností!

Jen vlahé, letní večery trávené v příjemné pohodě od bublinek vinného moku až k objevování tolika krásných míst, kde promítají nová letní kina. Kde proudí hudba a energie mládí! Na tolika krásných místech už nebyla roky. Vedrům čelí Sára statečně, ale lenost trochu převažuje nad sportovními výkony, no plavání si užívá, i přehradu a nová místa našla, tak nějak opět znovu letošní rok v novém kabátě. Léto na koupališti v lese, nevynechala i  tuto svoji stránku na venkovském klidném místě… našla vše co potřebuje.

Zvláštní rok, po týdenním pršení opět vedro a  přátelé co nyní cestují se raději už plážemi nechlubí. Tedy, už ne tak moc, ale v zimě nahřáté kosti zase ocení, že vydržely nějaké ty 40.

Sára ví, že bude příští 8. rok náročný a už od září se nezastaví, ale i tak se nenechá nijak rozhodit. Neo, tedy její kocour, stejně medituje jako ona zatím je klidný, takže je možné se ještě kochat létem.

Rozhodla se zavolat Aetherce, ta jí ujistila, že vše plyne jak má, tak Sára jde, nakoupí na týden a vzhůru navštívit Mamušku. Možná dá i cvičení a klasickou rutinní procházku na obnovu sil.

Od týdne , kdy se nám vše přesune do znamení panny to bude potřeba!

Kávičku a jde se, než se vedro opět rozprostře všude a naplní celé naše bytí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám