Hlavní obsah

Sára a přátelé zimy ticho a zpomalení

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Krása zimy.

Sára si zimu užívá po svém.

Článek

Sára má přechod mezi podzimem a zimou ráda

Má ráda i to, že se vše zahalí do mlhy, do tmy a nejvíce padající sníh. Jak se vše, co se v každém daném roce stalo, zase rozplyne a jde se dál.

Zjistila už dávno, že nervozitu druhých si do srdce pouštět nenechá. Nic se totiž nestane, střelec přeskočí do kozoroha a vůbec nic než ticho a klid nebude , kdo bude na místě, kde sněží a odpojí se od elektro hraček, bude úplně v pohodě.

Něco se nakoupit musí ,ale předkové a jejich hojnost o Vánocích, to mají lidé vlastně nyní celý rok. Není potřeba, tak moc oblit křivky, spíše zakoupit levný let na jih. A hlavně si užít přítomnosti blízkých a nebo možná jen to ticho.

Letošní rok byl 7 a  pro mnohé náročný, příští ten 8, si naplánovala nezahálet, ale přetěžování si už dávno zakázala. Možná , že se Cestoval rozhodne opravdu cestovat a brát ji, tak trochu sebou .

Každopádně si projekty naplánovala a krok za krokem si chce plnit sny!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám