Hlavní obsah

Sára drží energii nahoře!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

I když létáš ve výškách, i tak musíš koukat okolo sebe!

Sára má ráda , když se kolem nepohybují jen prázdné masky!

Článek

Ahoj Sáro, tak jak to vlastně včera zvládla napsat slupek za Petru!

No ano, děje se toho okolo ní globálně mnoho , lokálně se roztrhl pytel s přítel na telefonu.

A včera v rámci pohovoru na brigádu s hrůzou zjistila, že opatrovníkem pro lidičky z nedalekého centra vlastně , když nikdo není , tak je stát a když je obec pidi, jako ta u Petry spolužačka ze základky , dnes starostka samozřejmě strohá geoložka, tak vlastně Petra , která nemá o lidech tedy ponětí spíše ty čísla. Uf a ona podepisuje , že paní Mráčková v centru teda kouřit nebude!! Co toto je jasně , že Sára problematiku ovládá více než Petra, ale i ji to zaskočilo opatrovník podle místa ústavu , uředník z vesničky!! Třeba Jarda z hor!!

Jo tak svět se zbláznil, když to není o vousatých kdo tam bude stát??Hlavně ,aby vypadal a nepadal, to ostatní je jedno. Tak zase padají banky , tedy pokud se neřeší což se neřeší, že parkovné před !!!nedobrovolnou celosvětovou dovolenou bylo 10 Kč teď za hodinku 40Kč. Takže % jedou ne 100 ale klidně 400% a nikdo nic, jakože normálně. Takže dnes by musel být plat 90 tis, když byl v 98 roce 22 000. Tak to je náročné raději na to myslet nechce ,ale sociologicky i empaticky by musela řvát!!!A co teprve odlesňování Amazonie. No nic musí to být jako v letadle nejprve nasadit masku dítěti, pak sobě. Takže, něco co může ovlivnit, tedy pohodu okolo sebe a v sobě. Sára musí jít zase trochu za ten svět bojovat:))

Jj a ano a hlavně jako vždy i za sebe . Uvařila si kávu, udělala vajíčka synovi a jde na schůzku ano i v sobotu !

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám