Hlavní obsah

Sára se málem rozhodla zůstat , byla až dojatá.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Někdy se prvosenka nezdá

Je to vůbec možné , že i Beranidlo má smysl pro humor??

Článek

Má Sára právo uznat sentiment!

No ani si sama nemyslela , že bude trochu nostalgická, začíná poznávat charaktery Vikinga, Trpitele, Elegána i Beranidla, ale přece si nenechá tyto bla bla líbit.

Přistihla se, že uvažuje o tom vážně zůstat a  tuto partu zvláštních osůbek ještě chvíli zkoumat.

Ne už to zaznělo, jde dál a jinak. Ale zasmála se dnes a musí říci , že měla přesný nápad ,jako i… ,ale to neprozradí. Musí hodit Poker Face a zítra bude lehce za blbku, ale bude to mít z krku.

Její nové plány se staronovými osůbkami musí vyjít. Je k sobě vlastně upřímná !! Je!!!...... jeden okamžik smíchu nenahradí tu marnost, zítra oznámí odchod a hotovo.

Zaklapla laptop , uvidí je ještě někdy??? O čem to přemýšlí, přece ona kolektiv nemusí. Sára se přistihla u zkoumání myšlenek. Co když jí to něco bude chybět. Ne tyto iluze už dávno neřeší, bez výsledků nebude vůbec reagovat na emoční plácání. Zítra to ukončí!!!

Není vlastně cesta více než výsledek, co to plácá je jako malá . Dost součet je jasný, mnoho energie za nic. A nebo to za to stojí??? Hlouposti ona přece toto dělat nemusí. Ale Beranidlo to přece umí , co se od něj učit. Dost už ne jede jiný příběh, marketingový výzkum už jde k šípku.

Musí být dospělá uzavřela v sobě vše co se zdálo nejasné.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám