Hlavní obsah

Sára se nestačí divit únor je vždy náročný!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

šípky

Sára a únor ve městě!

Článek

Sára a únor ve městě!

No ano, je to dlouhé. Každý únor přečká Sára od sauny k divadlu ,jen díky síle ducha. Letos si toho nabrala více ,ale i tak na vesnici by se asi upila. I když je nyní suchý únor. Co tam dělat??Když ani na benzínce bez drobných kávu nekoupí. Ani si to nechce představovat, pochmurno, cvičení , klubové promítání, hledání klientů pro své projekty a vlastní terapeutické novinky je v době, kdy každý počítá náročné i ve městě. Drží jí to, ale v pocitu, že ona sama žije. Nicméně wellness pobyty a alespoň nějaký ruch města, tak bez toho by to nedala. Mamušky jí je na venkově líto . Ale když vidí ona sama ,díky projektům nadace , jak už i její vrstevníci jsou v presu sendvičové generace. Děkuje denně Sára nahoru. Ano má se moc hezky.

Ne , že by realitu neviděla ,ale ještě chvíli ať jí dýchá na záda z povzdálí.

Nemají to někteří už ve 40 snadné a někteří naopak ještě v 75, řeší 95 leté rodiče a to také není la la.

Zamyslela se jak by to mělo být….. v plné síle 88 usnout …asi tak nějak a vybrat si jiný čas a jiné tělo a jiné úkoly. Ne ať je to dlouho hezky, kdyby to už hezky nebylo není o co stát.

Hlavní je partner, přátelé, děti co žijí svůj šťastný život a zvířecí parťák . No ano, kmenové buňky Purtier ji zázračně omlazují a toto řešit nyní ještě hodně let nechce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám