Hlavní obsah

Sára se opravdu drží hesla co nevyřeším, pouštím!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Sára je tu pro sebe a okolní podmínky filtruje okem Buddhismu.

Je středa a po vínečku co jí nesedlo, má opravdu čistou hlavu!

Článek

Informace typu tak co , kdy přijedeš?? Sára už neřeší!!

Sára zná muže, ale i zatoulané přátele co využívají její služby jen , když jim teče do bot a dávno na nic tohoto typu nereaguje.

To se , se starými známými co chtějí slevu, vždy roztrhne pytel. Vždy to věděla , že městečko z kterého pochází, je bohužel venkov ,ale nikdy nechápala, proč se to od 89 nezměnilo, alespoň mezilidsky . To , že funguje co do tebe v dětství nacpali, stále nejsi schopen vyhodit, ví ona opravdu dobře!! Sára to tak, ale nikdy neměla, autoritám nepodléhá a od dětství si dělá co chce .

No včera zapomenuté klíče, taky epizodka a telefonáty sos všude změny už ani nepočítá.

Od doby co pochopila, že vyrovnat energii klid , vrátit se v duchu k domovu bezpečnému místu zvládá situace dost dobře, a ty se opravdu v etapách , které už má za sebou, extrémně měnily! Její smysl pro spravedlnost a soucit maskuje,ale nikdy nedokáže být malá!! Asi byla v minulých životech nějaký aristokrat:)) Neodkáže moc dlouho nemít ráda lidi, je prostě vrozený altruista ,ale nesmí to o ní nikdo moc vědět , ví , že by to bylo zneužito.

Dnes dodělat resty ze včerejška , Prahu a nabídku asi odmítne , protože prostě v tom nevidí momentálně smysl.

Je středa zítra poběží někteří na obarvené pivko a ano už se to bude všude točit kolem volna. Sára má i nemá plán spíše chce lenošit a popř. si jít zacvičit, výlet?? ještě se uvidí!!

Připravuje si další terapii a zkusí zajít za Obchodníkem, protože mu něco dluží. Takže ano plán je, jaro si udělat hezké!!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám