Hlavní obsah

Sára se vyjadřovat k vládě nechce ,ale musí se zařídit !

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

V podstatě je tu vše jen ne ten vysněný život!

Sára by mohla do nekonečna probírat co nechce ,ale vlastně ne.

Článek

Tržně nic nefunguje a rozdává se ze společného, takže socialismus.

No ne , že by Sára nechtěla výhody západu a východu propojovat ,ale tento švejkovský princip už nejde dál. Státní byt, příspěvek na bydlení a žebračenka , tak to není ve snu ,ale v ČR.

Sára ví , že nikdo nechce platit, chce bohatství západu a výhody východu. Nicméně nikdo na ulici není . Amerika, jak řekl kamarád co se po emigraci v 65 vrátil je tady. Nepřekračuješ bezdomovce a stát platí všechno všem. Je, ale jasné , že jsme kromě pár vyvolených chudí. Ovšem platit zdravotnickou péči, ani školu na západě jako no nechceš.!!!! Nicméně 40let zpoždění udělalo své i když luxus, tam, kde bylo dáno konexemi i lokty je vidět. Co to znamená pro Plebejce přestat podnikat, zařadit se a nebo utéct ven. Farizejové se smějí a byrokracie boptná. No nic je jasné , že služby už nikdo platit nebude a dovolená bude luxus.

Nehodlá to řešit a všudypřítomný strach, závist a vyhrávající hloupost nebude komentovat, stejně jde jen o to, aby se udržela zdravá a postarala se opět jako vždy o sebe.

Protože, loktaři zůstanou, sající umělci také a ten běžný občánek to vše zaplatí.

Jako vždy to zhodnotila ne to nepotřebuje a popř. odejde .

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám