Hlavní obsah

Sára si hody a jiné podzimní radovánky docela užívá. Malá města mají své kouzlo.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Je to tak, Babí Léto je tady !

Článek

Sára se letošní rok opravdu nenudí!

Je si vědoma , že léto přešlo plynule ještě v barevnější kouzelné období babího léta a to Sára miluje. Ano stojí to sice nějaké ty penízky ,ale o tom život a energie peněz je, musí se točit.

Už slyší říkat Aether:,, No ano, rok 2024 bude turbo , tak využijme do konce roku spíše krásu okamžiku." Ne , že by se pro Sáru období nějak změnilo, spíše se mění nervozita lidí okolo ní. Kdo co chce nechce , kde byl nebyl, co vydělal, nevydělal, zaplatil , koupil. Tedy jak se po období 2 let ničeho, kdo jak popasoval s realitou.

Sára uzavřela definitivně něco co jí radost nedělalo a začíná opravdu ze srdce chce… ve svém životě ten opravdový posun . Pokud to tak nebude, ona ví, že udělá jako vždy vše, aby to tak bylo. Nikdy se nenechá vláčet životem jako ovečka, vždy si šla a jde za sny a spojí se s těmi co jí je plní.

Tolik času nemá. Splnila si věci, které chtěla, prošla si bouřemi i klidnými slunnými přístavy ,ale právě proto …chce ten svůj dokonalý. A on bude, ona to ví. Jak se říká o svých záměrech nemluv, o čem lidé nevědí, to nezničí a tak to také bude.

Škrabání v krku zapudila jogínskou technikou soli a jede se dál. Klienti se hlásí už vědomí a to jí těší..

Neděli si užije v poklidu, ještě to na cvičení není. Příští týden to Sára dožene.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám