Hlavní obsah

Sára to jaro letos vidí, skoro jako poslední 3 roky, houpačka!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Kruh

Sára vidí letošní jaro jako houpačku, kolotoč, měnící se kaleidoskop barev.

Článek

Rok 7, tedy 2023, je jako na kolotoči!

Sára naštěstí, už umí prožívat i vnímat čas i když běží v jejích očích asi 1000 x rychleji než běžel. Nicméně ,kdysi se neuměla zastavit a  ani chvilku vychutnat, to ono přítomno. Je ráda, že dnes je to už jinak i když nepolevila, naopak i Svět zrychlil i tak zastaví svoje já, kdykoli chce.

Porady o duševní hygieně o vyrovnanosti člověka, nevyhoření ano je to všude a ona to aplikuje i do praxe a snaží se, aby i její okolí. Je to jako boj s větrnými mlýny, všichni si odškrtnou povinný seminář a jede se dál. Jednotlivci, co mají zájem to je ještě balzám, ale trochu nepolíbené skupině, říkat něco o změně především v sobě to hold bolí. Tyto velké korporáty, by měli mít povinně poradce terapeuty.

No nic pro to tu není , leckdy jí překvapí i v jejích očích fajn človíček, co se v zátěži chová jek čuník… jinak, dobrák od kosti. Nicméně bližší košile než kabát, platilo a platí stále.

Maslowova pyramida potřeb hold funguje a když jim asi nenaplníš pohár luxusu a pseudo přání po okraj, tak jít vyšší patro altruismu a humanity je hold nereálné.

Je čtvrtek, jaro a jméno Jaroslav asi i slaví a Sára už dělá kroky ,aby alespň střípek léta donesla i do dalších měsíců. Moc nechápe proč nezavolá anděl, neřekne , že jí víkendy bude půjčovat mokrý statek nebo mlýn , ona mu vdechne teplo , humor a bude dělat meditace celé léto tam. Vždyť ty hmotné zdi si o to říkají ,ale nájem za víkend 25 tisích, ach jo.. terapie za 1000 / kolektivní / ještě tak individuální, kdy opravdu dělají tvrdý odblok fobie, no i to se děje , kde je nějaký altruistický milionář asi nikde, Sára dopije kávu a jde na on line linku .

Né, léto se povede!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám