Hlavní obsah

Sára v neděli většinou sní!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Nabíječka a relax

Sára miluje neděli , když ví , že pondělí, vždy může začít později!

Článek

Sára o úplňku ve Střelci už týden ví, velmi intenzivně!!

Týden byl náročný, novou brigádičku vzala a už téměř lituje! Opravdu silný vliv blíženeckých energií, Sára nese na rozdíl od ostatních ještě dobře. Zrychlení z 30 na 100km v hodině je všudypřítomné a pomalá, ale uklidňující houpavost býka, se začíná měnit v turbulenci a lehkou křeč, blíženeckého nestíhání. Týden, teplo a víkend jako vždy, lehce ochlazení! Jsou lidé co ještě o světě vůbec nic neví a to je někdy , tak osvobozující. Uvíznou ve svém malém prostůrku a jsou vlastně , tak omezeni, ale i tak šťastni jako děti!

To co prožívají na dřeň přátelé věděla , klienti stresují a zároveň řeší velké věci. A obchodníci se snaží po dlouhém spaní uklidnit. Výdělky v  které v létě doufali se v květnu ještě nezdáli takové, červen, jim pomůže udělat úsměv na tváři, ale i vrásky!

Sára při svém projektu potkala už 5 lidí a nikdo ji po těch letech nepoznal, naštěstí. Ozývají se ti, co ji rok nenavštívili a pak udělej za 2 hodinky zázraky, ale ty penízky no raději utratíme za!!! Sára to neřeší , kdo tu má být , tak je, kdo z jejího života odpadl , tak, je důvod proč tam není!!! Zjistila , že x vztahů, bylo jen využívajících a když čarovala, odpadly raz dva !!! Takže tuto selekci za ni udělalo kouzlo. Nepotřebuje jednostranné vztahy bez opravdové vřelosti , nepotřebuje urputné a vyčůrané klienty, proto má opravdových přátel málo. Není ryba a už vůbec ne střelec, nebo váha, kteří mají pocit , že je každý miluje, ale pak skončí brečet u ní, protože jsou mistři vztahů, ale tak uvnitř slabí! Na druhé straně pesimismu kozoroha a jeho uvíznutí v hmotě, opravdu neholduje! Doba vodnářská je na opravdovost nenáročná a miluje jen plácání po povrchu!!!Sára si soukromí střeží a ano těší se i na svoje....... léto !!!!Proč by se měla přátelit s lidmi, kteří s ní nikdy nepočítají, nikdy ji nikam nezvou a dovolenou zásadně tráví se svými jinými /dobrými/ kamarády . Je to kvůli snobismu a ekonomice a hrabošství, kradení a využívání. O x těchto lidech Sára ví, že své takto užívající penízky jen ukradli a ještě elegantně !!! Nebude to hodnotit , protože šílenství světa v posledních letech, charaktery opravdu přetavilo od , pohledu na svět, po selekci morální. Nakonec i tu fyzickou. V těžkých dobách jen všichni zalezli do ulit a Sára má na rozdíl od jiných, hodně dobrou paměť. Její optimismus lidi nesoudí, jen jim prostě po dobré večeři a jejich kilech navíc , hladovku nevěří. Sára prostě opravdu ví a to ji někdy nedělá úplně dobře ,ale většinou to nehodnotí slovy, ale činy!

Kdo nevrací, tak tu není, kdo je srdcař i když na něj nemá čas nikdy ho neopustí . Někdy by lehkost bytí vykoupenou závislostmi a  depresí u vah brala . Někdy, zase absolutní nulovou pochybnost o sobě , kterou berani či vodnáři , tak rádi šíří aureola dokonalosti a nebo pýcha. Ale, pochybovat je vlastnost králů.

Sára si udělá kávu a je začátek léta , takže je na co se těšit .

Sára miluje neděli , hlavně rána !

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám