Hlavní obsah

Sára ví, že už to není o dětství!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Peníze a moc!

Ne nikdy se nebála !

Článek

Sára ví, že muži , které zná už od mládí a věděli co chtějí jsou dnes vlci!

Ano ví, že si nemůže zahrávat s určitou skupinou lidí, mužů . To co jí v 17 prošlo by dnes s jejich vlivem bylo fatální. Skončila po procházce s Denisem v restauraci Pražírna. Za maskou dobráka a zachránce se skrývá chladnokrevný žárlivý muž. Je obezřetná vždy byla.

Vlivné muže zná, jsou schopní všeho. Nikdy nikomu neříká vše a nikdy také nepodceňuje dospělé hráče. Z vlčat vyrostli vlci, ona zůstala dítětem, ale když potřebuje je vlčicí.

Sobota je fajn, přesně podle plánu . Svoje osobní věci nemůže sdělit nikomu: I když sama někdy cítí úzkost. není to ještě hrana ještě je to stále o čistotě srdce i mysli, ale ona nikdy nebude dospělá ve smyslu cynického myšlení, ale ví , že jiní to mají jinak. Přesně ví , jak kdyby chtěla svoji dětskou duši ukázat, tak by byla jen obětí , takto ne Sáro pozor , už to není dětská hra a z hochů se stali muži a to ve velkém!!!

Ona už nemá tu moc. Už si jen vlci hrají a loví. Musí alespoň na oko místo vlčího mláděte, dělat tvrdou vlčici. Nikdo nesmí nic poznat, byla by zranitelná.

Sáro určitou skupinu vynech nemáš na to. Ano hlas v hlavě křičí silně velmi jasně!!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám