Hlavní obsah

Sára vnímá všudypřítomný odér strachu a záště!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Světlo

Sára ví , že je doba náročná, ale světlo a dobrý charakter se nerodí vně ,ale uvnitř lidí!

Článek

Květnové dny plné vůně a vody, což by mělo být pro lidičky nabíjející?? Opak je pravdou.

Sára, dostala několik nabídek na práce co zachraňují svět a nepokryjí jí ani základ, natož náklady na slušné bytí.

S radostí asi musí vzít ještě nějako jinou prácičku navíc ,ale její poslání je jasné. Stmelit lidi , propojit, prozářit i když pekelné kotle to na nás zkoušejí. Ať se alespoň v tomto životě tady a teď naše vědomí minimálně nepropadá, to si dala za cíl.

Denně je svědkem malých zázraků i všudy přítomného nezájmu a stejně jí to nedá. Lidi jsou ve skrze dobří, jen jsou vyčerpaní a leckdy zaslepení . Uvěznění ve svých programech. Už jako dítě /a to byla veselým, bezstarostným děckem/ chtěla krásu světa nabízet i jiným, co to neviděli.

Vůbec neví proč ty náročné denní boje o kus žvance, tedy složenky , jak se říká všem nákladům na život, se staly hlavním myšlením a proč se z lidí stávají bezduché podvádějící bytůstky.

Je květen a běžně kdysi to byla prostě čistá vůně a dnes je to odér, spíše umělý než přírodní.

Dlouhé besedy o tom a o onom nepomáhají většině bohužel se společnost dělí, už tak je prostě třeba najít recept na slušnost, a ta pak najde recept na radost a štěstí. Tam vidí Sára základ slušnost a ohleduplnost k ostatním . Empatie!!!!! to už je jen pro silné jedince ,co je nezničí a naopak je obohatí. Tam to není pro jemné lidi. Ti by měli být chráněni. A tak se leckdy chrání závislostmi a obalují nervy cukrem.

Sára spíše je na ty meče , než podušky . Ochránit sebe blízké a slabé to je úkol pro ty co debatují, mají spíše činit . JJ ne v posilovnách, ale v životech .!!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám