Hlavní obsah

Sáro , do jara ještě 14 dní to bude ok!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Tak na horách a v sauně ok.

Ne, už pomalu se budou plnit plány jen vydržet.

Článek

Sára a její dny lepší i horší!

Je pátek , zaběhla pro 5 obr tašek s hadříky k Cestovatelce. Ta zrovna zase uklízí. Sára jí nikdy nemůže říci, že její vkus je minimalismus a  tato zdobnost !!! Ale, zase se to líbí jejím jiným kamarádkám. Těm to udělá, radost, jako například Super matce. Její minimalistické kvalitní hadříky, nikdy nekomentuje a na blyštivé štrasy, pěla chválu. No jo no!!

Dnešek vůbec nic moc ,zprávy včetně všech možných a nemožných, na on-line linu, to je jen charita a další projekty kdo ví. Nebude to vzdávat. Trpitel a ty jeho obchody, no lepší než drátem do… ach jo Co komu Sára udělala.???? Ne dělá to ráda , ale proč to co dává smysl nevynáší, vlastně nechápe. Naopak totální hlouposti a blbosti nesou lidem dost asi , že to bude tím , že svět na blbosti poslední dobou dost stojí.

Kde je konec intelektuálům . No asi v Tik Toku to jako nechceš, ale děje se to.

Zazvonil telefon další nic moc informace ,jak to má sandwichová generace náročné.

Nemoci dětí a rodičů nechceš! Obdivuje Kočkomilku , jak to vše zvládá.

Sára požádala, Aether ať na ni a její rodinu a přátele udělá ochranný rituál. Vždy se její okolí zlepší a  funguje vše po rituálku lépe. Jasné, že tomu věří, kdyby nevěřila na zázraky, nemohly by se jí dít.

Sára se jde projít . Sobota se má ochladit, tak využije krásného jarního sluníčka.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám