Hlavní obsah
Umění a zábava

Sáro je toho na lidi moc!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

A svět se točí dál!

Sára za sebou nechala oslavu narozenin!

Článek

Ach jo jasné, že nová vyženěná rodina bratrance / mimochodem se ženil v pozdějším věku/je oříšek, ale nemusí u toho přemýšlet. Žádné kariéristické a jiné plácání, ovšem vysvětlovat co dělá dcera , také nebylo jednoduché.

Venkovsky zrelaxovala a ano, tady je ještě svět normální! Klasické touhy, klasické randění a svatbičky a těšící se babičky. Krásné nicnevědění, práce na domech a prostě klasika.

Zasmála se epizodám , jak se s manželkou nahánějí a nočnímu padání z postele, když už vám není 20. Žádné velké přemýšlení co máme společného, prostě děti, domy bydlíme blízko sebe, známe se z práce . Nic náročného . Kdyby to tak mohla říci Sára, její hodnotový žebříček se příliš nezměnil, jen ustoupila lehce ze vzhledu protějšku, pokud bude voňavý a bude alespoň trochu vnímavý !Chce od partnera svobodu, lásku ,ale i péči společné zážitky a osobní společný posun jasné, že iluze takže páteční kino, divadlo, občas káva a jedna dovča s někým kdo s ní ideálně nebude bydlet asi bude luxus!! Musí to vnímat jako super bonus, její kamarádky z různých sociálních skupin jsou dosti jiné a asi by ji za to , že skutečně nemá žádné z jejich tužeb odsoudily. Sára si prošla peklem děti vychovala a chce žít a nechce tlachy o stárnutí poslouchat. Chce žít! nepotřebuje mluvit o  domech, hmotách ať je muž bohatý a cestují, žijí pracují z domu z ciziny ,nepotřebuje plácat o dětech a vnoučatech to už je za ní. Není potřeba sloužit, kdo má tuto potřebu, aby naplnil třeba po 30 letech prázdnotu ve vztahu a už svůj život vzdal budiž!

Sára to takto nemá ať jsou děti, vnuci, šťastní ,ale mládí si musí odžít své. Nepotřebuje asistenci a mi tu nejsme na čekačce na pomalé chřadnutí, nebo na to ,aby někdo po lidech chtěl ty už to nepotřebuješ! Naopak lidé po 50 a 60 a dál mají žít svoje životy na plno!!

Sára to tak nemyslí pohlídá kohokoli , jakékoli zvíře mimino, ale má své limity!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám