Hlavní obsah

Sáro, nech to být, co se má stát, stane se!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Jak se nám to vše skládá když to necháme běžet.

Ahoj Sáro, úterý se prostě musí povést.

Článek

Zrcadlo a já!

Pozdravila se , koukla jak už je moc hodin, a ano sauna se včera povedla. Moooc!

Dnes pojede k malé Monce pro obrázky a ještě se staví na kávu. Jak Obchodníkovi slíbila. Říká mu tak ,protože co neuteče umí prodat. S Trpitelem se viděl, hodil nějaké příběhy a ohřál si polívčičku,aby nevypadalo , že je za vodu, hodil malé kńourání. Sára ví své jde o obrázky , že on vydělá a ona leda..ví také.

Už to zná hrozné , jak do toho už vidí. Ne i tak to prostě vždy udělá usmívá se, nechá ty co je jim hej vykládat , jak se mají a bla bla. Stop zasáhla trochu ostřeji, protože o agentůře ví své a pohádky byl konec. Nechal toho!!!

Včera měla faj den, nehodlá polemizovat o tom , kdo komu co. Sama ví , jak to mají lidé nyní těžké. A ano větu, pomoc hledej , vždy na konci svého ramene zná velmi dobře.

Ne Sáro, to půjde zítra se oteplí , lidé se budou tvrdě handrkovat , kdo je větší .. a život jde dál.

Takže plán je nevzdávat nic a polemika s bll , no to známe takže nic.

Ani sebevětší zásluhy ani akademický titul, nebo cokoli lidé neodpustí pokud vyjadřujete názor , který není většinový. Ona to , ví a psychologie , davu i PR zná dobře . Za týden se bude už mluvit zase o něčem jiném. O svobodě slova a projevu si myslí Sára také své.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám