Hlavní obsah
Umění a zábava

Sáro, tak pátek byl fajn a dnes oslava!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Den otevřených dveří bude opáčko.

Sára si užila jak pátek tak film Služka. No město bylo prázdné!

Článek

Syn byl včera hladový no ano, lednička je asi obrrovitá??

Když se vyjí jen to co se nemusí ani ohřívat.

Ne dnes se Sára vcelku probudila do sluníčka, oslava sestřenice, ona se těší vždy na cokoli. Den otevřených dveří byl jen začátek, musí se začít více prezentovat. A pozvání na oběd od kamarádky včetně příjemného večera co skončil filmem co chtěla byl bonus. Ještě , že Jindřišce vymluvila provinční filmotéku, zase by se nudila. Její minulost, zprávička, jak se máš Sáro stavíš se?? jsem už druhý týden doma, po 2 letech, a co jako?? si dělá Cyklista srandu , tak mu totiž říká. To nechala plavat!!. Tam se to nezmění ! Byla by opět jen smutná.

Její pocity s kým bude trávit čas a komu věnuje pozornost, jsou stále jasnější. A jsou lidé co za to stojí a ti co ne.!! Spolupráci bude prohlubovat jen tam , kde je to fajn a bez patosu s nadhledem!!! Některé eskapády typu , VŘ v polích si určitě nechá ujít.

Je sobota jaro je za dveřmi a svátek i její se blíží .Kytičky, bylinky nejspokojenější je opět Neo miláček.

No hlavně , že 2 nehty od hlíny musí přelakovat ať je tedy za dámu , když musela tedy primulky i prvosenky a další krásky přesadit.

JJ Sáro dnes to bude fajn, Sára to vidí na příjemný den.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám