Hlavní obsah

Sáro, že ty, ty podvodníky přitahuješ!!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Tak to už je asi po 100

Sára se zase zasmála tentokrát ne voják, ale podnikatel z Mexika!!

Článek

Sáro co jsi komu udělala!!

Pohovor připomínal pohovor do Armády spásy, v lepším případě co vydává deky. Pozice recepční??Recepce byla jedna malá zauděná kancelář od kouře, v ní mužíček co vypadal , že právě vyšel z krii. Druhý bos, tam si myslela ,že se asi uchází o místo se.. pracovnice, během vteřiny věděla , že tedy ztráta času a o recepční nejde, spíše o holku pro všechno s nejistou smlouvou opět!!

No vlastně to tak nějak čekala , když jí hned odpověděli. Slečny co se ucházely o pozici evidentně z vesnice. Ach bože!!

No nic obrázky se líbí, ale jen to bude trochu náročnější, ještě by je měla snad sama nakreslit ,zabalit a dát k nim dárek , dovést a pak by je možná i někdo chtěl. ne , ne ne!!!

Ok Sáro , nic den otevřených dveří hlavu vzhůru a podvodníkům zdar. Zase se přesvědčila , že je to opravdu náročné o vděk nejde, ale aspoň úcta k práci jiných . No nic to ona je ze starého světa.

Jasně , že není naivní ,ale držet energii nahoře už je někdy i na ni moc.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám