Hlavní obsah

Sněženky a rozjímání v předjaří.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Sněženky hrdinky.

Sára by chtěla možná křičet, ale raději čte.

Článek

Sára se si uvědomuje , že ještě to o víkendu je spíše na saunu.

Buď jsou všichni nemocní, nebo jim kolotoč povinností nedá vydechnout, takto to nyní je. I když Sára to o roce Draka a 8 roce přece věděla. Pohyb osudů a vůbec změny všude kolem by sice ráda ignorovala ,ale co už!! Jedny dveře se zavřou a jiné otevřou. Ale má raději, když se to dobré nemění.

Tak jako ostatně každý rok posledních 5 let, něco běží a hned změna, něco funguje a hned zase změna. Ne , že by byla úplně platonický snílek co miluje nostalgie ,ale mít ten svůj podnik… ty své lidi, to prostě chceš.

Ráda by se vrátila to pomalého tempa dětství to jak se den táhl . Nádhera.

No nic, čekají ji povinnosti a ještě toho musí hodně stihnout a bohužel seznam na úkoly co si povětšinou dala sama, je dlouhý.

No běžné provozní věci už má jako kolorit bytí. Tělo slouží tady a teď jakémusi rozhodování vědomé mysli, mozek by klidně nechal fungovat i jiné příběhy. Kde by nemuselo být tělo přítomno a to se taky jistě každý ve svých jiných verzích vesmíru dočká.

Sára zanechává filozofování a jde udělat čajík, tomu svému malému…velkému nemocnému dospělákovi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám