Hlavní obsah

Středa !

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Náročnost je v síle!

Sára to ví dnes se sype kde co!

Článek

Sára to věděla už včera vyslechnutí je něco jiného, než pak realita!

Ano na všechny se ženou doplatky, kde čeho a nakonec příběhy kamarádky o tom , jak se mají lidé dobře, sama zná ,ale ne až tak, jak se včera přesvědčila . V Covidu si hodně lidí zlomilo vaz ,ale jak dnes kouká Sára s otevřenou pusou i mnozí zbohatli. Nestačí se divit, svojí lehké i když myslela , že ne ,ale opravdu naivitě. Její altruistický přístup je pro děti ví to ,ale nemůže si pomoct. To dětské já, ani věk prostě nezlomil. Chápe, že lidé lžou ,ale jak moc ji všichni ohlupují pozná při realitě tak drsně, že nechápe, to je ta její povaha. Tolik lidiček si stěžovalo a dělalo dramata a nakonec prostě malá domů, ve velkém .Nehledě na stesky o tom , jak to kde neklape a nakonec dospělost tedy.!!!!. Hmotu nerozdělíš. Jinak řečeno, bohatí se nerozchází. Seriál o diplomatické romantické hrdince, je proti životu slabý odvar klišé.

A chtít za služby to co chce ona, je směšné , protože vezmeš za klidu a už jedeš a platíš. No stejně se Sára znovu přesvědčila , že řada lidí jen jede hmotu ,ale štěstí nemají!!!! Nicméně teď by nějakého toho fešáckého hmotaře s vizí brala, trochu by jí to probralo !! Měla by kde dělat meditace a to je dnes opravdu otázka, zda na některé nekřesťanské nájmy přistupovat, nebo ještě čekat na zázrak.

Sára to nechá být jde na Angličtinu pak má on line konzultace .

Reálné obrazy musí vycházet s reality ,ale snít je dovoleno . Stejně je Sára lásečka , je už taková a daří se jí i když se jí nedaří, protože prostě miluje, když prší jako medvídek Pú. Protože kdyby to nemilovala, stejně by pršelo , takže lepší je to milovat .

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám