Hlavní obsah

Tak, nakonec se klid dostaví vždy!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Ranní káva bude na podzim vyměněna vždy za čaj a tak je to i s létem!

Sára si tyto dny užila i když!

Článek

Sára po nepříjemnosti s 8 a vedry za okny, nakonec našla čas i na letní kino, nově objevený Etno festival i malé venkovské koupaliště!

No zapotila se jak fyzicky, tak i na toaletě po antibioticích, opravdu dost. Určitě to nebude, tak zlé s těmi probiotiky takové průjmy… nehrozí!! No jasné, tak to bylo tedy opravdu úžasné. Vycházela jen večer a práce opravdu spíše jen porady online a nesnesitelné vedro , kdy si opravdu připadala jak v americkém filmu !Záběr na větrák a upocená košile detektiva. Všechny její/ lásky/se vypařily a to je vlastně, taky dobře , protože jí zbyl ryzí klid a pohoda s těmi co čas plyne sám!

Vrátila se i ke knize Dalajlámův Kocour, protože jí vždy rozveselí! Sny o dobrodružstvích se plní tak asi na 20 % ,ale to jí vůbec nevadí, stejně je už x let léto u ní, tak nějak o teorii! Ovšem to, jak plyne letošní léto považuje vlastně za poetiku Kundery do Wilbura Smitha to má, ale daleko, nicméně je to klid.

Nově objevená místa, náhodně otevřený kostelík i taneček na rytmy etnické hudby ona, Sára může. Za vše vlastně vděčí pozornosti Ghándího, cestovatele, kouzelníka, básníka už ani neví, jak mu má říkat. Tráví s ním nějak moc času. Pozvání kamarádky do rozpáleného Španělska , kdy uvažovala o víkendu bude muset vynechat je to moře ,ale chce se jí vlastně tam !! Když to promyslí, tak nechce.

Sára volala Aetherce!! Její ujištění ať nedělá nic....... , že se vše vyřeší a to hlavní odehraje na podzim, protože je retrográdní Venuše, tak trochu všechny pozlobí i odmění dle zásluh, jí dává prostor nic neřešit! Ještě, že jí vždy pobyt u vody, kde v týdnu nikdo není.. vždy dodá energii

Venkovské plavání co má za humny Sára prostě může! A ta atmosféra prostě nádhera. Další příběhy co s klienty Sára řeší se jí zdají živé, ale snad už né tak tragické!

Káva , snídaně synovi a jde se něco dělat. Nový projekt od srpna bude náročný , tak ,ale léto ještě nekončí!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám