Hlavní obsah

Tak, nám listopad a jeho vášně pěkně topí!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Zima za dveřmi!

Sára se v listopadu, opravdu nikdy nenudí!

Článek

Sára se v listopadu opravdu nikdy nenudí!

Období ranních mlh a mrazíků se zasekává do vášní, víkendových radovánek v teplých wellness hotelech a do toho smršť povinností. Sára se musela vyrovnat s výměnou názorů svých dětí, jako každoročně, boj o pozice a také denně bojuje s náporem negace okolo sebe.

Co z toho vlastně má smysl, zrychlovat… proč?? Barvy, které příroda nabízí, jídlo co připomíná dětství. Baví jí to vše, snad ještě více, než kdysi i když, kdysi to bylo , tak bezstarostné a rozhodně pojem klišé a jiné věci okolo zabijaček to je jí cizí. Na vesnici to nebylo jen jako!! To bylo opravdové. Surové, ale dnes to Sára vidí jinak. Nic, vždy Vánoce milovala, nebyly nikdy, tak bohaté a krásné , jen prostě byla dítě. A to vždy vypadá vše jinak. Nejde o to, jak to je dnes, je to spíše o vůni, pocitu chvilkách štěstí.

Její děti, letos věnují Vánoční svátky svým životům a Sára zase svému. Maminku samozřejmě s dárečky navštíví. Nejde ani o to, jak a kde ,ale s kým a stejně i o to na koho myslíme , když děláme ony fotečky života. Sára pracuje na novém projektu a doufá , že jí to půjde, moc si to přeje!!!

Energie ženy je pomalejší, ale také trpělivá a to se Sára musí ještě se svým tahem na branku trochu učit. Ach rok příští, drak a osmička to bude jízda.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám