Hlavní obsah

Březen za kamna vlezem nejen počasí, ale i pocity !!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

No asi v Rakousku pro některé ještě lyžování, ostatní vyrábějí beránky!

Sára je ráda, že má prostor pro sebe ,ale kdy něco začít než na jaře!!

Článek

Sára a pátek!

Je pátek terapie s paní co má dluhy a jak z toho ven a neomecnět, se zdá být v posunu. Porada klientky, zda jít do předčasného důchodu a další témata, střídají ta vztahová.

Sára ovšem po divadelním představení, Kati a kouknutí na českou produkci Hranice lásky si jen povzdechne, no ano svět se opravdu mění. O neustálem tlaku, jak nás umělá inteligence nahradí ani nemluví. Ne , že by se toho bála , když se teď koukne do drogerie a 5 samoobslužných pokladen zeje prázdnotou a zasekávají se!!

Nicméně pokud někdo jen na diktát zpracuje tabulky a grafy proč ne?? nebo vyplní nepotřebné reporty! Lidé se opravdu musí vrátit ke kořenům a selskému rozumu, jinak to bude děs, mladí poslouchají jak robůtci a to tedy není nic moc.

V sobotu se sejde s obchodníkem a hlavně Velikonoce sice už dávno není to co to bylo,ale bude se na ně těšit jako kdysi , chce se těšit!!

Chápe , že to lidé pojímají všelijak ,ale ona to chce pojímat jako jaro a znovuzrození krásné energie života. Její úterky nechá do konce jako happy a nakonec co je lepší než procházka lesem. Možná by mohla už zajet i na nějaký fajn výlet zámky a hrady už se budou otevírat.

Syn jí řekne mami všichni mají Ipady, udělej si program něco mám. Prostě jen jsem chtěla ať píše rukou a tím si člověk vždy zcela jinak tříbí myšlenky než pc psaní. Chápu, že se mu to nechce tahat a hledat vše chápu ,ale!! Nic stejně už na to nemá vliv, pokrok a lenost nezastvíš.

Tak jasné proč nosit vodu, když teče z kohoutku . No Sára to ví moc dobře , že už děti příští generace psát ručně nebudou umět! Její Grafologie už bude jen pro Kaligrafii a vyvolené!

Tak máme pátek a jde se něco dělat, dopila kávu a zaklapla diář.

Miluje ruční psaní:))

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám