Hlavní obsah

Tak víkend se povedl a 4 dny v týdnu trochu doženeme resty!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Stále více víme, že se měníme .

Sára prožila klidný pohodový víkend.

Článek

Sára prožila pohodový víkend.

Pro Sáru to byl pohodový víkend od procházek , cvičení , návštěv asijské restaurace až po obligátní oběd u mamušky ,vše proběhlo ok. Už nemusí s malými dětmi nic vymýšlet a zároveň se ani přemáhat dělat věci, když nechce.

Už konečně si udělala kartičku do asijského velkoobchodu, přezula gumy, stejně jako vyklidila garáž a dotáhla nějaké jiné věci.

Loňské čarodějnice se diskutovalo o  investicích/ a to dopadlo katastrofou , krypta/ ty letošní s jarním optimismem se jela podívat na virtuální potenciální pozemek na domeček. Ale stejně jako loni, bere vždy jaro s nadhledem. A to , že mají kamarádi trable mají a ti co jí vždy rok nevidí , tak to už neřeší vůbec.

V podstatě ji to opět hodilo do levlu… Vím, že nic nevím… a co platilo loni, už letos opravdu má spíše obrysy zatmění mysli . Za rok jak to tak bývá, budeme stejně jinde. Květen, je v plánech ještě odvážnější, tak uvidí opravdovou změnu vidí i podle Aetherky ,až na podzim.

Sára nostalgii nepodléhá, minulý režim z pozice dítěte vidí jako dětství a nechce si tím vůbec zapatlávat hlavu je ráda , že režim skončil i když i tato doba je opravdu pro nejen mladé ,ale i silné . Protože slangu 30letých už tak, tak rozumí a s 80, už to jde z kopce a ti v režimu žili především. Neustálé patlání se ve věcech co si už polovina populace ani nevybaví je náročné. A to , že hrdinů už nebude víc!! ví ona moc dobře. Jedete městem a nepoznáváte krajinu a městské části se propojují , proč protože pokrok a vývoj nemá cenu se tím trápit!

Mládí si cestu najde, tam kam potřebuje a ona spíše se soustředí na metodu mnicha .. jen jedna věc a to opravdu zcela intenzivně! Zdokonalí meditační techniky, udělá pravidelná potkávání a rozhodně chce budovat nezávislost ve všech oblastech svého života.

Sára dopije kávu, musí k zubaři, těší ji plánovaná dovolená, na brigádu už si vyhradila dny a jinak hodlá pokračovat v tom co je nejdůležitější… v životu tady a teď

Sára se přistihla , že naprosto věří , že vše plyne jak má.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám