Hlavní obsah

Ticho a klid!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Ranní pocity hlubokého klidu!

Sára cítí , že jsou Velikonoce , protože cítí obrovský klid a pokoru!!

Článek

Sára cítí zvláštní klid!

No ano ví, že je Velký pátek , že má uklizeno, nazdobeno i když jen pro sebe! Syn má spíše program víkendu… než svátků, ale kus beránka už zmizel. Mamuška stále doléčuje boribundus, na hřbitově tátovi dala zajíčka a dcera má romantiku, takže to pojme Sára klasicky, volně a navštíví nějaký park nebo wellnessko určitě. S vařením to vlastně nemusí nijak přehánět, takže naprostá pohoda. A to ji ještě pozvali na nedělní obídek , co si vlastně více přát.. vajíčka nebarví to ne. Už vlastně dávno nemusí skoro nic i když si některé věci samozřejmě nemohla odpustit!! Asi by si zajela na Vranov nebo do Křtin tam to s ní souzní a duchovní pocity jí energeticky tato místa nabijí vždy.

Dodělá nějaké přednášky, dořeší 2 klienty a zkusí si udělat program , protože to spíše vidí , že ho bude mít tak nějak sama se sebou ,ale nikdy nevíš kdo zavolá??

Cizinec má také moribundus a  ano včera ještě stihla kávičku i drink. Nakonec , když by přemýšlela o Monkách a Oldřiškách asi to kočky mají podobně!

Kdo se chce stavit, staví se a nějakou tu mňamku vždycky dostane! No nic zacvičí si jogu a jde vymýšlet program .

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám