Hlavní obsah

Už se pátek hlásí příroda už taky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Kdo by se netěšil!

Sára si motivační věci nenechá nikdy ujít.

Článek

Sára pátek vstává brzy!

Dospí se snad trochu v sobotu a chce už udělat takové to co musí, ideálně ráno. No když si přečetla motivační článek o tom jak nebýt šedý, průměrný a překonávat vleklé klišé… ne to není možné, no to ji vyloudilo úsměv na tváři . To je celá jedna generace. .To dělá Sára celý život boj z průměrností a ruku v ruce s tím poslouchá… ne to nedělej, to nedáš, nebo… je to náročné ha ha ha. Proud průměrnosti je v Česku jako mor ,ale na ni toto a jiné hlouposti jako viset na tic toku má vliv, tak asi jako na buldočka myška co jde kolem.

No nic její přátelé Vietnam, Jižní Amerika a opravdu cestují a jsou to holky a vše připravené naplánované a ne jen 25+ ,ale opravdu už kočky v letech no super.

Jen by to ráda dala mladým, co jsou tak plni obav a neschopnosti jednat, takové lehké s nálepkou ADHD s vyšším IQ, je někdy super. Respektive kreativní, neprůměrní lidé, ti ji vždy budou prostě dělat dobře.

No dnes si vyslechla , že je neřízená střela a ona sama by ovšem řekla, že jede tak na 30 % a musí se tomu usmívat. Je pátek a její jediné štěstí je, že opravdu má okolo sebe skvělé lidi, všichni tvořiví. Složenky, milenky a milenci , cvičení, život, vůně přírody mysteria a jiná a jiná témata ,ale nikdo není hloupý a nikdo ani přehnaně urputný, už vůbec ne průměrný nebo šedý a  to je tak úžasně osvěžující. Když člověk jen slyší… ok mrknu na to , zajímavé, ne prosím tě to ne, ale jo zajímavé díky za inspiraci. Vše živé , normální… tak toto chce člověk kolem sebe.

Ano nejlepší pro její 7 jsou vztahy, 1 buduje jedinečnost až zůstane ve své jedinečnosti někdy sama a 4 může svojí praktičností a organizovaností utlouct i genia. No co už numerologie Sáru baví a teď klidně, jak to je s tím číslem na domě. Musí to dát na papír. Ale to až jindy. Skoro se přistihla, že se usmívá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám