Hlavní obsah

Velikonoce, jaro, úplněk a prodloužený víkend!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: PickPic

Někdy to má Sára jako ten Beránek!

Sára se musí na něco těšit a tak to udělá!

Článek

Sára ví , že to bude u lidiček o cestování a potkávání sama by raději odjela!

Tam, kde jsou děti je to jasné, ale jinak každý využívá Velikonoce po svém.

Když ještě jezdila na Valašsko a dcera domů a syn byl menší, snažila se Sára vše dělat tak ,jak se má , dokonce i chlebíčky s fialkami!!!Dnes už dobře ví , že je to pro lidičky jen další volno. I ona by raději s nějakým dobrodruhem vyletěla na 4 dny na jih . No jooo no!!

Musí nakoupit mámě , zase jakýsi opět kolotoč rýma atd. a syn už hlásil , že bude doma i nebude!! To znamená v překladu chci navařeno a nevím jak to bude !!! Ona to také neví !! Včera si užila kulturu i přírodu a stihla se i holkám na srazu omluvu s tím , že se brzy zase uvidí.

Kdo nevyužije jejich služeb v dubnu nejspíš bude překvapený, protože pak už toho času mít tolik nebude. Plánuje se zastavit za Aetherkou na Astrovíkendu a hlavně pořádat výjezdové přednášky a terapie během léta vidí jako nejlepší. Dnešní doba je hlavně o propojování a spolupráci.

Vlastně ano, tento rok je o individualitách a ona toho chce využít. Sára se prostě musí na něco těšit a tak to udělá! Těší se na Velikonoce!

Sára vstala dopila kávu nazula tenisky a jde běhat. Jaro tu už bude a do měsíce chce trochu zamakat!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám