Hlavní obsah

Vodní hladina!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

hladina

Sára se na podzim vždy jen diví!!

Článek

Sára se na podzim vždy jen diví!

Je to tu! Její nejoblíbenější období, šípky, kaštany , ořechy, výstavy a plány! Rýmečky neeéé Sára vynechává a udělá na ně bu bu bu. No ano, Sára má vždy plány, na podzim a o Vánocích je v plném proudu myšlenek co bude Nový rok , jak ji obohatí, jak ho prožije ?? Chtěla zdokonalovat jogu a tvořit s Cestovatelem ocitla se, ale opět jen ve svém snu. Cestovatel začal naplňovat ideje někoho jiného a vůbec nic nepochopil, zase je sama. Muže co opravdu rozumí asi nenajde, možná v jiném životě. Má Cestovatele ráda minimálně je o 3 kroky před ostatními svými duchovními vhledy ,ale ta jeho poslušnost až někdy ne pokora opravdu pošlapanost… jí nesedí, ale on je taková houba a koho potká toho nasává, nikdy jí opravdu nepochopí. Vlastně miluje všechny jako Chameleon bez vlastní barvy.

Vlastně někdy je Sára tak v předu, sama a ztracená , nechce o nevědomosti v paradigmatu raději ani přemýšlet, iluze lidí co prahnou po blaženosti a odpoutanosti , lidí ,co roky dřou ,aby se nakonec vrátili k přítomnosti a pochopili , že být přítomen a  nápomocen, nikoli odpojen, je největší cíl přítomného vědomého života. Zvířata mají srdce na dlani a nemusí jim nic vysvětlovat, do nekonečna opakovat. Ale když vezme za vděk co v jejím okolí je ,stále bude muset znovu a znovu navštěvovat první třídu. S pokorou to dělá, ale už nějak těch nevědomých bylo dost. Proč nepotká v úvozovkách opravdu moudrou bytost… se sny a realizačními schopnostmi . Nejen moudrou, ale i přítomnou a nebojácnou, energeticky plnou života, proč jen Sára dobíjí baterky těm, co už se dají nabít jen do 30 %…

Ne znovu poděkuje za lekce, co má , koho potkává a jde vibrovat na vyšší level pokory a lásky asi si musí trochu říci , tak a už ji zítra potkám. Už bylo dost paní vychovatelky teď jde sama za profesorem Harvardu ne ona autority neprožívá, ale chce vedle sebe pana …božského …to ano. Ovšem se vším všudy. Malé cíle pro Sáru nejsou.

Strávila ve školkové praxi až moc dlouho, už musí opravdu jinam ! Jistě , že nemluví o lesk a bída korporátů a zneužívajících agentur. Ale mluví o lásce k životu, už nemá Sára tolik času. Čekání na Godota nechá těm, co spíše milují cestu ne výsledky, Sára miluje výsledky i když si čekání ,tedy cestu taky raději užívá než přečkává.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám