Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Angie Mangombe a Josef Kůrka při všech těch výčitkách přes instagram zapomněli na syna. Opět

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pics five/Shutterstock.com

Rozchody bývají těžké. A jakmile se rozchází rodiče malých dětí, je to o to těžší. Emoce pracují, nervy jsou na pochodu a ostrá slova jsou na denním pořádku. V případě Angie Mangombe a Josefa Kůrky mám ale pocit, že se rozešli dva puberťáci.

Článek

Influencerka Angie Mangombe a bývalý Muž rok Josef Kůrka se rozešli. Zpráva, která aktuálně plní stránky médií a za kterou se schovává pokrytectví, až je z toho smutno.

Na vztahu intenzivně pracovali

Svůj vztah tato dvojice pravidelně udržovala, aby náhodou nevyhasl. A tak ještě v šestinedělí nechali svého malého syna Rafaela na hlídání a vydali se na wellness. Poté následovala dovolená - opět bez syna.

Angie na kritiku reagovala s tím, že o vztah je třeba pečovat a že to dělají pro svého syna. Ten potřebuje spokojené rodiče a oni jsou spokojení, když jsou spolu a odpočatí.

Když to konečně všichni pochopili, tak se stalo něco, co se ale čekat nedalo, když na vztahu tak svědomitě pracovali - rozešli se.

Měli před svatbou, ale najednou se Angie na svém instagramu svým sledujícím svěřila, že svatba se konat nebude a že jim to všechno vysvětlí.

Ještě, než to stihla udělat, vymazala ze svého instagramu všechny společné fotky s Josefem, protože to dnes dospělí lidé dělají. Když se rozejdou s někým, s kým mají dítě, tak ho vymažou.

Vyřizování účtů přes instagram

Zpočátku to vypadalo jako poklidný rozchod, což bylo až překvapivé. Jak se ukázalo, jednalo se akorát o klid před bouří.

A protože jsou oba dospělí, válka neprobíhá v soukromí, ale na instagramu. Začal Pepa, když ve svých stories uvedl, že lituje, že má syna právě s Angie a že to bere jako životní zklamání. Navíc ji napadl, že se o syna nestará a dává ho na hlídání cizím.

Ta si to nenechala líbit a na oplátku na adresu svého bývalého partnera uvedla, že ho musela živit a že už si řekla dost. Pepa se nechoval jako chlap, neživil rodinu a musela proto hodně pracovat ona.

Jak takové vyřizování účtů dopadá, o tom by mohli vyprávět Agáta Hanychová a Jaromír Soukup.

Poražený je předem známý

V konečném důsledku už nyní známe poraženého v této kauze - bude jím malý Rafael, který bude pendlovat s batůžkem od maminky k tatínkovi a bude poslouchat, jak ten druhý je hrozný.

Naprosto ideální dětství. Přesně takové mu přáli, když se narodil a říkali, jak jsou vděční, že bude vyrůstat v úplné rodině.

Ano, nepovedlo se to. Ano, mohou to oba brát jako velké zklamání. Ale aktuálně musí udělat maximum pro to, aby nezklamali svého syna. Ten je totiž jejich výhrou a tím, kdo si zaslouží klid.

Emoce jsou těžké a mít možnost se svěřit tisícům lidí může být lákavé. Ale stejně tak, jako si to nyní čtou ti lidé a píší k tomu své komentáře, si to za pár let přečte i jejich syn. A jednou jim předloží pěkně tučný účet.

Za to, že na něj zapomínali, když jeli na rodinou dovolenou. A také za to, že na něj zapomněli i při rozchodu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz