Hlavní obsah
Názory a úvahy

Pavel Novotný se vulgárně pustil do dětí a postavil by je mimo společnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: PETR TOPIČ / MAFRA / Profimedia

Pavel Novotný

Pavel Novotný je velmi zajímavou osobností českého showbusinessu, který je pro mě nepochopitelnou záhadou. Jeho fetování v úřední době prošlo bez povšimnutí a trestu. Ale může pak takový člověk nazvat malé děti slovy, která použil?

Článek

Syn známého komika byl už i stíhaný a aktuálně je dokonce v podmínce za pronásledování Marka Víta a také slovní napadení někdejšího policejního prezidenta Stanislava Novotného.

Soudům prý dochází trpělivost

A soudu dochází trpělivost s tím, že se v letech 2022 až 2023 dopustil sedmi přestupků proti občanskému soužití.

„Soud během zkušební doby sledoval chování odsouzeného a zjistil, že se opakovaně dopouštěl přestupků obdobného charakteru jako v trestní věci,“ uvedla pro server iDNES soudkyně Monika Hrmová.

Teprve teď dochází někomu trpělivost? Tento pán dle mého názoru pokouší trpělivost všech již mnoho let a akorát dokazuje, že si každý může dělat, co chce, když se jedná o známou osobnost.

Vždyť i on sám se pyšní přezdívkou „protekční spratek“, kterou dostal od médií.

Zkusil například i bulvární novinařinu a zaměřil se na Ivetu Bartošovou.

„Samozřejmě, my ji skutečně zabijeme. Ona se však zabíjí i sama,“ prohlásil například v roce 2013 zcela bez jakéhokoliv svědomí.

O jeho drogových excesech, kdy si zahulí trávu přímo v kanceláři a dokonce natočil video, kde šňupe něco podobného koksu, ani nemluvit.

Děti počastoval vulgaritami

Novotný si nebere servítky v podstatě s ničím a má potřebu se vyjádřit ke všemu, protože ví, že může.

Doposud se alespoň pouštěl do osob, které se relativně mohou bránit. Jenže to už neplatí, protože jeho novými oběťmi se staly děti. Ty počastoval takovými vulgaritami, že nemohou být v článku ani uvedeny.

„Nenávidím rodiče. Myslím si, že to je banda neschopných lidí, co nevědí o svých dětech. Je jen jediná horší věc, než jsou rodiče, a to jsou děti,“ nechal se slyšet ve videu zveřejněném na platformě X.

A to je teprve začátek, protože následuje smršť urážek a nadávek.

„Obtěžující malý (…) nějaké (…) ezomatky, co si neumí dítě vychovat. Nesnáším to, když mě v kavárně u snídaně obtěžuje malej Mauglí,“ pokračuje.

Postupně se Pavel Novotný ve videu rozohní ještě více a dodá svůj názor na malé děti.

„Já si myslím, že ty děti měly být úplně postavený mimo společnost, neměly by obtěžovat ostatní,“ dodává v lehce afektovaném videu.

Drogy jsou ok, ale děti mimo společnost?

Téma děti a kavárna rozjelo bistro Marthy's Kitchen, které vydalo velmi svérázné vyjádření k dětským hostům.

V té době to rozdělilo společnost na dva tábory, a dokonce i celebrity se dohadovaly, kdo je v právu.

Tak nějak se potom obě skupiny shodly, že vlastně nejde o děti, ale o nevychované rodiče, které si nehlídají své děti. Kompromis, který vyhovoval všem, kromě těch nevychovaných rodičů.

Zpětně je vlastně celé prohlášení Marthy's Kitchen krásné, protože když to porovnáte s vyjádřením Pavla Novotného, tak vlastně bistro neřeklo vůbec nic.

Já souhlasím s tím, že nevychované děti v restauraci jsou peklem pro všechny hosty. Ale ten poslední, kdo by je měl soudit, že člověk, který se neštítí v úřední době fetovat a propagovat drogy. O jeho dalších vyjádřeních ani nemluvě.

V tu chvíli raději budu v kavárně s nevychovaným Mauglím než s afektovaným člověkem, u kterého ani nemáte jasno, pod vlivem čeho se právě nachází.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz