Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nejšílenější konspirační teorie o princezně Kate - stala se zpěvačkou nebo je po plastice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Kate

Princezna Kate v lednu zmizela z očí veřejnosti a podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha. Lidé žádají více informací, královská rodina mlčí a konspirační teorie nabírají na obrátkách.

Článek

Britská královská rodina patří mezi největší celebrity světa a jejich pohyb je sledován na každém kroku. Doposud byli Kate a William v tomto otevření a s lidmi komunikovali.

Pak ale přišla lednová operace princezny a rodina se uzavřela do sebe.

„Několik z vedoucích zaměstnanců Kate nevidělo ani s ní nemluvilo a ani o operaci nevěděli, dokud nebyla oznámena,“ napsalo US Weekly.

Strach lidí a neochota paláce blíže informovat o stavu princezny tak postupem času vygradovaly v nespočet konspiračních teorií.

Princezna se dala na dráhu zpěvačky

Jednu ze šílených teorií přinesl server Times of India, dle kterého se Kate rozhodla vyzkoušet své štěstí v showbusinessu a skrývá se pod tajemnou maskou zvanou King of Masked Singer.

Jeden z uživatelů platformy X si totiž všiml, že vystoupení začala ve stejné době, kdy zmizela princezna.

Kate má vady na kráse

Na internetu se dále spekuluje o tom, že se princezna zotavuje z plastické operace.

A aby to nikdo nepoznal, tak se pod záminkou operace skrývá před zraky lidí, než se jizvy zahojí.

Velmi vtipnou teorií je, že operace břicha byla ve skutečnosti návštěva u kadeřnice, která nedopadla dobře.

Kate měla dle některých být špatně střižena ofina a ona teď čeká, až vlasy dorostou, aby se zase mohla v plné kráse objevit na veřejnosti.

Kate je možná v kómatu

Nejčastěji si lidé ale myslí, že Katina operace nebyla tak úspěšná, jak se tvrdilo a princezna se potýká s komplikacemi.

Někteří dokonce naznačují, že by mohla být kvůli těmto komplikacím v umělém spánku.

Tato teorie nabyla na síle, když princ William zrušil plánované vystoupení s odkazem na osobní záležitost, což podnítilo fámy o ohrožení zdraví Kate.

Královský rozvod?

Hodně se také v poslední době spekuluje, že se Kate stáhla z očí veřejnosti proto, že se s Williamem rozvedli.

Tuto teorii má dle mnohých podporovat fakt, že se dvojice spolu od ledna neukázala a ani nepostovala žádnou společnou fotku.

Ani video nepomohlo

Konspirační teorie nezastavilo ani video zveřejněné deníkem The Sun, na kterém je princezna zachycena po boku Williama na farmářském trhu.

Usměvavá a očividně zdravá Kate je zachycena jak na fotografiích, tak na videozáznamu.

Ačkoliv video nejdříve všechny uklidnilo, nakonec se stalo to samé, jako u fotografie, kterou Kate zveřejnila, aby všechny uklidnila.

Žena na videu totiž prý není Kate. Uklidnění tedy žádné nenastalo a video naopak rozvířilo další teorie a navíc prý podpořilo tu o královském rozchodu.

Duben už se blíží a s ním i avizované datum princeznina návratu. Snad se tedy již dočkáme skutečné Kate, která všechny konspirační teorie zastaví a vysvětlí, co se s ní posledních pár měsíců dělo.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz