Hlavní obsah
Umění a zábava

Rozjelo se natáčení druhé série Wednesday, ale bez jedné z hlavních postav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Hamara / Shutterstock.com

Wednesday

Dlouho očekávané natáčení druhé série úspěšného seriálu platformy Netflix bylo konečně zahájeno. Diváci se ale nedočkají jedné z hlavních postav kvůli obvinění že sexuálního obtěžování.

Článek

Z herečky Jenny Ortegy se doslova přes noc stala hvězda díky jejímu ztvárnění depresivní Wednesday. Platforma Netflix zároveň získala skvělý seriál, který vydělával peníze.

Na natáčení se čekalo dlouho

Není se tak čemu divit, že Netflix potvrdil druhou sérii a to způsobem Wednesday vlastním.

„Během posledních pár týdnů mě pronásledovali, strašili a milionkrát napodobovali na internetu. Byla to úplná muka. Děkuji vám,“ zněl spot k potvrzení další série, který byl vypuštěný v lednu minulého roku.

Poté bylo ticho po pěšině a fanoušci už začínali mít obavy, jak to s natáčením bude. Ani se nevědělo, jak se do natáčení zapojí Tim Burton.

Obavy rozptýlila Jenna Ortega během rozhovoru pro magazín Glamour, kde uvedla, že natáčení bude probíhat o prázdninách.

„Myslím, že to bude větší a lepší, což je skvělé,“ uvedla Jenna.

Jak ale již dnes víme, natáčení nezačalo a nervozita ohledně druhého pokračování stoupala. Prvního dubna pak Netflixer vydal článek s informací, že Wednesday byla zrušena. Vzhledem k dlouhému čekání na tento vtip mnoho fanoušků opravdu skočilo. Mohlo za to i to, že server teprve později k nadpisu dodal, že se jedná o aprílový článek.

Seriál přijde o jednu z hlavních postav

Nyní už ale beze srandy a bez jakýchkoliv pochyb natáčení začalo a Netflix zvolil velmi originální oznámení, ve kterém Věc rozdává scénáře.

Vedle hlavních postav se mohou diváci těšit i na nové tváře. Jednou z nich je herec Steve Buscemi, který je známý svými rolemi podivínů.

Dále se v seriálu objeví například Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter a Noah Taylor.

Kdo ví, jak končila první série, jistě se těšil na rozvíjení vztahu mezi Wednesday a Xavierem Thorperem. Právě tato postava je ale jedinou z hlavních (a přeživších) postav, která se v pokračování neobjeví.

Herec Percy Hynes byl v sérii tweetů obviněn ze sexuálního napadení. Prvním příspěvkem na toto téma bylo obvinění od @milkievich. Ta uvedla, že když žil herec v Torontu, měl napadnout ji a několik dalších dívek ve věku 17 až 20 let.

Ačkoliv nebylo vzneseno žádné oficiální obvinění, Netflix se rozhodl nepostupovat toto riziko a s hercem ukončil spolupráci.

Příběh druhé série je tajemstvím

Příběh druhé série není zatím známý. Vzhledem k tomu, že se mezi hlavními herci opět objevuje postava Tylera v podání herce Huntera Doohana, tak se mají diváci jistě na co těšit.

„Je to opravdu hrozně vzrušující, napříč celým seriálem. Zatímco Wednesday se potřebuje trochu vyvíjet, nikdy se úplně nezmění, což je na ní skvělé. V textu je strašně moc skvělých hlášek a myslím, že všeho je tak nějak víc. Třeba akce. Každá epizoda připomíná samostatný film, což je sympatické,“ uvedla Jenna ke své postavě.

Zodpověděla se také otázka ohledně zapojení Tima Burtona. Ten bude součástí natáčení, ale pak by měl předat otěže jiným.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz