Hlavní obsah
Sport

Dynamo odpovědělo nejlépe, jak mohlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Pardubické Dynamo má za sebou druhé utkání po překvapivém konci trenéra Václava Varadi.

Článek

Václav Varaďa a Dynamo Pardubice. Toto spojení mělo trvat minimálně 5 let. Nakonec trvalo pouze 8 měsíců.

Odvolání Varadi se řešilo všude, bylo to téma číslo jedna. Čekal se, jak Dynamo zareaguje a jak se bude prezentovat v následujících zápasech.

První zápas pod vedením Marka Zadiny muselo Dynamo obracet z 0:3 až na konečných 4:3. Z ledu Karlových Varů si odvezlo 2 body.

V nedělním utkání přivítalo doma Třinec a do tabulky si v krásném utkání připsalo 3 body za výhru 5.3. Předvedený výkon? Především první třetina byla sehrána na výbornou. Až na menší výpadky Dynamo utkání ovládlo a zaslouženě se vrátilo na čelo tabulky.

Všechno zlé je k něčemu dobré

Otázkou je a bude, zda vlastně změna na trenérském postu Dynamu nepomůže. Už tak silná soupiska měla za svými zády jednoho z nejlepších trenérů v České republice. Od Pardubic se čekala dominance, měly jen minimálně ztrácet body, jasný favorit na titul. Tlak musel být na celý tým obrovský. Je možné, až více než pravděpodobné, že tlak nyní opadne nebo bude menší.

Turbulentní týden

Výhra za 2 body na ledě Sparty. Odvolání Václava Varadi. Nový trenér Marek Zadina. Odvolání asistenta Aleše Krátošky. Odvolání asistenta „B“ týmu Jiřího Malinského. Velký trejd s Třincem (David Cienciala - Richard Pánik). Další změnou by měla být na pozici druhého gólmana. Milan Klouček by měl zamířit do Plzně za Dominika Pavláta.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz