Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jak přežít prezidentské debaty? Zkuste tohle Šťastné bingo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Šťastné pondělí / Seznam Zprávy

Šťastné pondělí.

Začíná posledních několik dní kampaně. A to znamená, že zvlášť trojice vedoucích kandidátů udělá všechno možné i nemožné, aby vás zaujala.

Článek

Jak to ustát? Ve Šťastném podcastu vám přinášíme několik tipů, co dělat a co naopak nedělat pro zachování zdravého rozumu poslední týden před volbami.

Poslouchejte Šťastný podcast i na Seznam Zprávách a platformě Podcasty.cz.

Jenže ta úplně největší katastrofa, která se na nás všechny valí, jsou superdebaty - Česká televize ji bude mít v neděli, CNN Prima News ve středu, Nova ve čtvrtek a Český rozhlas v pátek. Zkrátka, nebude úniku.

A právě proto vám přinášíme zábavnou hru pro každou skupinu přátel, která udělala tu chybu, že superdebatu včas nevypnula - Šťastné bingo. Pokaždé, když padne jedna z hlášek, musíte se napít*.

Foto: Šťastné pondělí / Seznam Zprávy

* Doporučujeme ovšem pít vodu. Pokud budete u této hry konzumovat tvrdý alkohol, vystavujete se riziku, že po pěti minutách debaty nebudete schopni chodit.

Nezapomeňte nás odebírat zde na Médiu a sledovat Šťastné pondělí na Seznam Zprávách.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz