Hlavní obsah

10 osudových žen Jágra: Jedna si myslela na dítě, druhá měla fotku, kterou pak hokejistu vydírali

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Hokejový mág a lamač dívčích srdcí - to je Jaromír Jágr. Žen, které se ho snažily dostat k oltáři, bylo nespočet. Žádné se to ale nepovedlo. Proč ho závazky tolik děsí? A je vůbec nějaká, která kdy byla krůček od paní Jágrové?

Článek

Iva Kubelková

Chodili spolu dva roky a je to více než 20 let, co se rozešli. Přesto spolu dodnes mají perfektní vztahy. „Měli jsme a máme podobný humor. Neopouští nás to ani na stará kolena,“ nechala se slyšet.

Laskavost své bývalé partnerce Jágr nikdy neodmítne. Když slavil padesátiny, byla jediná, které dal rozhovor. A když se nedávno potkal na karlovarském filmovém festivalu s její dcerou Natálií, choval se vřele a laskavě.

Nicol Lenertová

Dříve patřila vedle Lucie Borhyové k těm nejznámějším moderátorkám na Nově. Do oka padla i Jaromíru Jágrovi, kterého okouzlila takřka ihned. V té době se zrovna rozešla s partnerem, a tak se jí románek s pohledným sportovcem zdál jako dobrá volba.

„Říkala jsem si, že to asi tak mělo být, že jsem dostala v době krize takovou odměnu,“ přiznala, jak to mezi nimi začalo. Jejich náhlé vzplanutí však vyprchalo poměrně rychle - jak přišlo, tak zase odešlo. Zášť mezi nimi nikdy nezůstala, ale nikdy se později už navzájem nevyhledávali.

Andrea Verešová

Modelku Andreu Verešovou světu oficiálně představil v roce 2000. Vypadali jako z pohádky a nikdo nepochyboval, že Verešová je pro něj ta pravá. Jenže došlo na úskalí, se kterým později bojovalo ještě mnoho žen po ní. Zatímco půvabná žena chtěla zakládat rodinu, on se na to necítil. Nezískala si ho ani tím, když se za ním odstěhovala do Ameriky. „Chtěl ze mě mít služku u plotny,“ stýskala si před lety, že je u něj hokej vždy na prvním místě a ženu potřebuje hlavně proto, aby mu zajistila komfort.

Modelka nakonec našla své štěstí u právníka Davida Volopicha. S hokejistou se od rozchodu před 20 lety viděla jen dvakrát - a netouží na tom nic měnit.

Lucie Borhyová

Tenhle letní flirt byl pořádně žhavý! „Lásku na první pohled člověk nezažije mockrát, ale tohle byl přesně ten případ,“ rozněžnila se tehdy Borhyová a vypadalo to, že tady dojde na svatbu i potomky. Psal se rok 2004. Nestalo se a jejich láska vyprchala prý asi po dvou měsících.

Inna Puhajková

Tahle holka měla být tou pravou! Jenže… Psal se rok 2006 a Jágr se seznámil s mladinkou studentkou Innou Puhajkovou. Hokejista za ní prý jezdil do Broumova, kde tehdy bydlela a všem o ní básnil. Byla krásná, inteligentní a jemu skutečně oddaná.

Puhajková ho následovala kamkoliv, kam ho sportovní kariéra zavlála, tehdy se z ní stala dokonalá partnerka. S Jágrem žila ve Philadelphii, New Yorku i Omsku. Ačkoliv jim to vydrželo několik let, ani jejich láska nedospěla ke šťastnému konci a o zásnubním prstenu si mohla nechat jen zdát.

Veronika Kopřivová

Psal se rok 2016 a modelka Veronika Kopřivová byla neznámá blondýnka. Dnes je to úspěšná influencerka a podnikatelka.

Jenže Kopřivová měla ale dát Jágrovi kopačky jen po pár společných chvílích, ačkoliv právě jemu zřejmě vděčí za to, že je dnes slavná. A to ve chvíli, kdy se seznámila s podnikatelem Miroslavem Dubovickým, se kterým má dnes dceru Ellu. Ani s ním ale Kopřivové láska nakonec nevyšla, a dnes čeká druhé dítě s mužem, jehož jméno před veřejností tají.

Dominika Branišová

S modelkou Dominikou Branišovou se Jágr seznámil v květnu 2020. Začali se vídat, chtěli vztah utajit, ale nepovedlo se. Už v červnu téhož roku je načapali na romantické večeři ve Špindlerově mlýně.

Branišová to tehdy těžce nesla, na takový zájem veřejnosti nebyla připravená. Pokud chce být ale budoucí paní Jágrovou, nemá na vybranou. Ačkoliv by ale hokejový bůh už po padesátce mohl přeci jen dojít k oltáři a začít myslet na potomky, ani Branišová se zatím stále nedočkala, a tak může jen doufat, že čas vedle svého milovaného netráví zbytečně.

Lucie Holíková

V roce 2015 se na veřejnost dostala informace, že Česká Miss World 2013 Lucie Holíková přespává v bytě u Jaromíra Jágra. To by nikdo neřešil, kdyby tehdy kráska nebyla zadaná.

Mělo se však jednat o byt, který dlouhodobě Jágr nevyužíval a zřejmě chtěl Lucii ulehčit, aby nemusela nikam dlouho dojíždět. Tvrdila, že tam byla celou noc sama a tvrdě spala. Později už se o této dvojici nemluvilo, a tak pokud mezi nimi přeci jen něco bylo, rychle to utichlo.

Kateřina P.

Neznámá, tehdy osmnáctiletá dívka, si před lety pořádně zavařila. Vyfotila fotku a pochlubila se, že má v posteli hokejovou legendu. Tu měla poslat svým přátelům, podle jiné verze jí tuto fotku z telefonu někdo ukradl. Fotka údajně vznikla po vášnivé noci plné sexu a slečna se chtěla pochlubit. Jenže zatímco byl Jágr nezadaný, ona měla za partnera nadějného hokejistu a jeho vítkovický klub kauzu začal řešit také. A v kabině se jeden čas nemluvilo prý o ničem jiném.

Její přátelé - či možná nepřátelé, začali fotku nabízet významným médiím s nabídkou, že za tučný obnos zveřejní, kdo vedle Jágra leží.

Dokonce prý údajně chtěli po Jágrovi 50 tisíc nebo zveřejní další detaily o předmětné noci. K jejich smůle to bylo Jágrovi úplně jedno, vyděračům se vysmál a internet pak umístil fotku se šimpanzem a vyzval lidi, aby i teď pátrali po jeho nové „chlupaté vyvolené“. Kauza nakonec vyšuměla stejně jako vztah Kateřiny a v roce 2017 sbalila fotbalistu z nároďáku Filipa Nováka, se kterým nedávno oznámila, že čeká miminko. Na Instagramu má přes 40 tisíc sledujcícíh a na Jágra už zřejmě nemyslí. Alespoň doufáme!

Agáta Hanychová

O tom, že nejslavnější český hokejista po jednom z večírků dorazil s Agátou Hanychovou k Žilkovým do rodinného sídla v Suchdole, kolují legendy. Její maminka Veronika Žilková se už několikrát nechala v rozhovorech slyšet, že hokejista lezl za její dcerou po střeše a vylomil jim doma dveře, které nejdou dodnes opravit. „Jeli jsme z nějakého baru v mém popsaném autě. Nešli jsme na hotel, protože jsem tenkrát musela být do nějaké hodiny doma a taky nejsem žádná ku*va!“ řekla Agáta a dodala, že nechtěla, aby si Jágr platil za taxík. Jako by už tehdy, když bylo modelce 19 let, byl nějaký ten chudák… Jágr se ale už léta dušuje, že na Praze 6 rozhodně po střeše nikdy neběhal. Vášnivé chvilky však nepopřel, tak kdo ví!

Zdroj: blesk.cz, isport.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Lucie Kovandová
Andrea Verešová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz