Hlavní obsah
Lidé a společnost

Berenika Kohoutová má nový podcast s mámou: Ta dceři vpálila, že je tlustá a nabídla antidepresiva

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Do nového odvětví se pustila herečka Berenika Kohoutová s maminkou Irenou Obermannovou, když vydaly první díly podcastu Co naše matky pos*aly a my taky pose*eme. A nejednoho diváka překvapilo, jak ostré na sebe tyto dámy umí být!

Článek

Vztah s maminkou má herečka Berenika Kohoutová ze seriálu Jedna rodina skvělý, ačkoliv v nedávném dílu jejich podcastu to tak rozhodně nevypadalo. Spisovatelka Irena Obermannová se do své dcery pustila kvůli váze!

Dívčí válka v přímém přenosu

A to dost bez okolků. Když totiž představily svůj podcast Co pos*aly naše matky a my taky pose*em, řekla Berenika, že tam je za všechny dcery, kterým jejich matky zničily život a ony teď dávají šílené peníze za terapie. Na to jí hned její maminka odpověděla, že ona je tam za rodiče, kteří své děti piplaly, holčičky odkojily a vychovaly, a ony jim teď jen nadávají.

Kohoutová se tam upřímně rozpovídala a posteskla si, že v jejím mládí maminka často komentovala její vzhled, což jí zraňovalo. „Možná bych byla anorektička a říkala bych, že za to může moje matka,“ řekla herečka. „A nebo bys nebyla tak tlustá,“ vystřelila Obermannová. Berenika se sice bránila, že pohyb jí nebyl nikdy cizí, ale ani to mamince nestačilo. „Ježíš, mami. Ty chceš fakt asi pěstí, nebo co? Úplně si mě rozčílila,“ rozhněvala se mladá žena. „Nechceš diazepam?“ odvětila maminka. „Spíš ty by sis měla dát,“ zakončila nepříjemnou konverzaci Berenika.

Mají v sobě velkou oporu

Kdo by si však myslel, že peprný díl byl náhled do jejich pošramoceného vztahu, ten by se mýlil. Dámy k sobě mají velmi blízko a vždy si byly tou největší oporou. Že si však na své dokonalé postavě Obermannová zakládá, to dokázala už při oslavě 61. narozenin. Tehdy se vyfotila polonahá a ňadra jí zakrývala jen telefon a konečky prstů. „Mládí v trapu, začíná legrace!“ napsala Obermannová na Facebook k fotografii v kalhotkách. Namísto šoku všech fanoušků se dočkala velkého uznání, že vypadá naprosto fantasticky. Nejedna žena před její postavou smekla pomyslný klobouk.

Někteří si Obermannovou pamatují ještě jako dramaturgyni, ale ve 34 letech vydala svou první knihu, přičemž druhý titul Deník šílené manželky se stal okamžitě bestsellerem. Bereniku má s režisérem Danielem Kohoutem, rovněž starší Rozálii, která je režisérka.

V roce 2011 šokovala Obermannová českou veřejnost, když vydala titul Tajná kniha, ve kterém se v podstatě přiznávala k mileneckému poměru s bývalým prezidentem Václavem Havlem, a to v době, kdy už byl s Dagmar Havlovou. „Tajná kniha vyvolala malý velký skandál. Tehdy novináři vyzvonili, kdo tím Největším Čechem byl. Nepopřela jsem to, protože to potvrdil Václav Havel,“ svěřila se tehdy v show 7 pádů Honzy Dědka. Je tak jasné, že dámy mají pro skandály i provokace „uděláno“ a jejich podcast je jen odrazem humoru, který je jim vlastní. Nezbývá než jim přát, aby se jim i nadále v tvorbě dařilo!

Zdroj: Instagram, Prima Ženy

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Irena Obermannová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz